Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarım Açılırken Mavi Ekran Veriyor Çözüm Nedir
İnternette gördüğünüz çözümlerin hepsi doğru değildir. Bilgisayarı sıfırlamak her şeyi düzeltir. Driver booster kullanarak tüm driverlerini güncelleştir.
Belki anakart problemin vardır. Belki dosyalarından birisi silinmiştir o yüzden veriyordur. Bu durum hiç belli olmaz. Benimde masaüstü bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası veriyordu. Format falan hiçbiri işe yaramıyordu. En son teknik servise götürdüm. Anakartta problem olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Değiştirdikten sonra hiçbir problem yaşamadım. Yine bir teknik servise götür bence. Ama tek bir yere bağlı kalma. Bazı yerleri para almak için her şeyi değiştirir.
Ben mavi ekranı sole biliyom bilgisayar zorlanırsa yapamasa kendini yeniden başlatmayı seçer o sorunu düzeltmek için mavi ekran verdiği an neden vermiş yazar iyi bak onu kullanma sil mavi ekran gider