26 Ağu 2024 #1 lLoganHDl L Onaylı Üye Katılım 29 Eyl 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 6 Yaş 28 6 HİZMET YILI Merhabalar herkese, iyi forumlar. Benim sorunum: Bilgisayarım dünden beri açılmıyor. Ekran kartı ışığı yanıyor, elektrik alıyor yani. Youtube'den bütün çözümleri denedim, olmadı. Fişi çekip 10-15 kere power tuşuna bastım, olmadı. Ekran kartını çıkart tak yaptım, olmadı. Ram çıkartıp taktım, olmadı. Bios pili çıkartıp taktım, olmadı. Tornavida ile denedim açmayı, olmadı. Çözümü yok mu? Yoksa garantiye götüreceğim. Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Ağu 2024
Merhabalar herkese, iyi forumlar. Benim sorunum: Bilgisayarım dünden beri açılmıyor. Ekran kartı ışığı yanıyor, elektrik alıyor yani. Youtube'den bütün çözümleri denedim, olmadı. Fişi çekip 10-15 kere power tuşuna bastım, olmadı. Ekran kartını çıkart tak yaptım, olmadı. Ram çıkartıp taktım, olmadı. Bios pili çıkartıp taktım, olmadı. Tornavida ile denedim açmayı, olmadı. Çözümü yok mu? Yoksa garantiye götüreceğim.
28 Ağu 2024 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Statik testi yaptın mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Eyl 2024 Konuyu başlatan #3 lLoganHDl L Onaylı Üye Katılım 29 Eyl 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 6 Yaş 28 6 HİZMET YILI Zestial' Alıntı: Statik testi yaptın mı? Genişletmek için tıklayın ... O nasıl oluyor hocam onu yapmadim galiba eğer tornavidadan actinmi diosaniz evet denedim olmadi Oyla 0 Olumsuz oyla
Zestial' Alıntı: Statik testi yaptın mı? Genişletmek için tıklayın ... O nasıl oluyor hocam onu yapmadim galiba eğer tornavidadan actinmi diosaniz evet denedim olmadi