Onaylı Üye
zeldiarka planda gereksiz gördüğün cpu zorlayan her şeyi kapat ve bilgisayar açılışta dolu program açar onu ayarla istemediklerini açmasın manuel olarak sen isteyince elle aç masaüstünde çok şey bırakma bir klasörde topla bu işlemci sayısını msconfig den ne kadar yüksele biliyorsa yükselt
yklemiştim trojan uyarısı verdi hepsini sildim zaten sildi herşeyidisk kullanımı azaltmak için çeşitli videolar mevcut ve böşta bu kadar kullanım varsa virüs olabilir.
Link var mı?Hocam internette aratırsan tronscript adında bir pogram ve kod karması diyebileceğim bi şey var. Boyutu yaklaşık 900mb. Bunu her w10 bilgisayara öneriyorum kapsamlı temizlik ve virus taraması yapıyor. Aynı zamanda da gereksiz w10 özelliklerini kapatarak performans artışı sağlıyor. Fakat kullanmak için bir usb belek gerekiyor ve ssd kullanmıyorsan toplam işlem 10 saati bulabiliyor. Yine de bir gece bilgisayarına uygulayabilirsin.
tamamıdr teşekkürlerHocam internette aratırsan tronscript adında bir pogram ve kod karması diyebileceğim bi şey var. Boyutu yaklaşık 900mb. Bunu her w10 bilgisayara öneriyorum kapsamlı temizlik ve virus taraması yapıyor. Aynı zamanda da gereksiz w10 özelliklerini kapatarak performans artışı sağlıyor. Fakat kullanmak için bir usb belek gerekiyor ve ssd kullanmıyorsan toplam işlem 10 saati bulabiliyor. Yine de bir gece bilgisayarına uygulayabilirsin.
sürdüm daha yeni 1 hafta flan oldudostum benim termal macunu sürememişsin bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum burdaki kimse bilgisayarına bakmadan tam yardımcı olamaz ama az çok fikir sahibi olabilirsin.
yani 1hafta kadar önce bütünfanları da çıkartıp temizleyip yerine yerleştirmiştim. Acaba yanlış mı taktım ? BakaırmFanlarında sıkıntı olabilirmi toz takılma falan sorunsuz çalıştığından eminmisin
Hwinfo açıp oyuna girip çıktıktan sonra ss atar mısın? Bakalım gerçekten ısınma var mı.tamamıdr teşekkürler
Post automatically merged:
sürdüm daha yeni 1 hafta flan oldu
Post automatically merged:
Akadaşlar şuan disk %1 lerd şuan iyi.