Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cpu nu 3.20 ye overclock yaparsan rahatlıyabilirsin sistemimiz hemen hemen yakın fakat ben oyunn başı 120 figtlarda 80 90 civarı alıyorum overclock ladım cpu 2.50 idi 3.23 e çektim
Parçaların biraz eski ama şunu önerebilirim Windows’u klasik temada kullan, Windows’un kurulu olduğu diske gereksiz yere klasör vs veri bulundurma. Son olarakta system care programını kurup güzel bir temizlik yapmanı öneririm
bilgisayarın boş boş yapılandırmaları var o yavaşlatabilr çözüm: Bu bilgisayara sağ tıkla özelliklere gir gelişmiş sistem ayarlarına gir gelişmişe gel perfonmans ayarlarına gir özel de sadece ekran yazı tipi kenarlarını düzelt ve simgeler yerine küçük resimler göster yap uygula yap tamam de yeniden başlat pcyi Fazlalıkla perfonmans alırsın
kullanmadığın oynamadığın oyunları programları kaldır ccleaner ile pc temizliği yap diskini temizle arkaplanda çalışan boş programları kapat onun dışında pcye takviye yapabilirsin ama takviye yerine yeni pc daha iyi olur boşa para kaybı olur o da
Benim kasa da nerden baksan 10-12 yıllık, 2 gün önce format attım win 10 1909 home yükledim.
Ram 4 gb ddr3
Ekran kartı 2gb amd 6570
intel i3 işlemci 3.07
Windows 7 ye göre performansı çok daha iyi.
Formattan sonra gereksiz tüm hizmetleri kapattım, sanada tavsiye ediyorum performansta artış oluyor.