Çözüldü Bilgisayarım da ki videolar dona dona ilerliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümleri nelerdir teşekkürler? video kalitesini ve fps'ini nasıl öğrenebilirim belki videodandır lakin Kına videosu var gayet net çekilmiş bir video 30fps çekeceklerini de düşünmüyorum bunun kaç fps kaç hz olduğunu nasıl öğrenebilirim? TY

Çözüm
Donanımsal bir sorun olabilir, VLC Media Player ile deneyin. Ayrıca videoyu online bir video oynatma platformuna yükleyip oradan da deneyin eğer tarayıcı üzerinde donma devam ediyorsa sorun videodadır.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümleri nelerdir teşekkürler? video kalitesini ve fps'ini nasıl öğrenebilirim belki videodandır lakin Kına videosu var gayet net çekilmiş bir video 30fps çekeceklerini de düşünmüyorum bunun kaç fps kaç hz olduğunu nasıl öğrenebilirim? TY
şu programla bakabilirsin

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
VLC player ile Codec bilgilerini ve değerlerini görebilirsin.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Donanımsal bir sorun olabilir, VLC Media Player ile deneyin. Ayrıca videoyu online bir video oynatma platformuna yükleyip oradan da deneyin eğer tarayıcı üzerinde donma devam ediyorsa sorun videodadır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...