2019 Yılında Aldığım 5000TL lik toplama bilgisayarım Zamanında Çalıştırdığım Csgo da 240-250 alırken Şimdi 40fps alıyorum, bu tüm herşeyde böyle pc herşeyi kaldırdı ama artık öyle değil ne yaptım bilmiyorum ama çaresini felan bilen varmı bu olay canımı çok sıkıyor.
virüs kaptırmıs olabilirsin bi format atmayı denesen?
bitcoin falan bulastıysa cok sıkıntı ekran kartının ömrünü bitirmii olabilirle hemen format atsan iyi olur
Merhaba Kardeşim. Bilgisayarına Önceden Format Attınmı ? Eğer Attıysan Ekran Kartının Driverini Yüklemen Gerekiyor Onu Yüklemediysen Tüm Oyunlarda Problem Yaşarsın Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.
önce güzel bir format at ondan sonra pcyi temizle sonra fpsi kontrol et düzelmediyse ısıyı kontrol et cpu yüksek ise ısısı termal macun yenile en mantıklı çözümler bunlar.
söylemeyi unutmuşum, driverlarını her zaman güncel tut amd ise 20.4.2 kullan eğer nvidia ise son driver'ı kurma bir öncekini kur yeni kartlardan dolayı downgrade yemiş son driver bilgin olsun
dosyaları temizlemeye çalışın ve tehlikeli virüsleri kontrol edin, bunlar bilgisayarınıza zarar verebilir ve oyun deneyiminizin çoğunu ortadan kaldırabilir.
1-) Bilgisayar parçalarından kaynaklı bir mesele olabilir. Tozlanmışsa bir önce onları temizle.
2-) Bilgisayarına virüs girmiş olabilir. Sağlam bir virüs programıyla tarat, yada pc ye format at.
3-) İşlemciyle alakalı bir problem olabilir.
Bir format attıktan sonra bilgisayarın içini havayla temizleyip termal macunudur falanıdır yaptıktan sonra deneyebilirsin ben öyle denediğimde birazda olsa düzelmişti ha 40fpsden 250ye çıkmadı ama 100-120 olmuştu dene istersen