Bilgisayarım Eskisinden, Daha Kötü ( Oyunlarda fps düşüşü yaşıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Selamlar ben 4 a but

2019 Yılında Aldığım 5000TL lik toplama bilgisayarım Zamanında Çalıştırdığım Csgo da 240-250 alırken Şimdi 40fps alıyorum, bu tüm herşeyde böyle pc herşeyi kaldırdı ama artık öyle değil ne yaptım bilmiyorum ama çaresini felan bilen varmı bu olay canımı çok sıkıyor.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Virüs Olabilir Tatatmanı Oneririm Bide Fanlarıdna Sıkıntı Olabilir PC Çabuk Isınıyodur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İlk kurulumda, işlemci macunun yetersiz sürülmüş olabilir. Macununu gümüş alaşımlı bir macunla yenilemeni tavsiye ederim. Ekran kartının harici soğutucusu varsa bununda macununu yenilemeni tavsiye ederim. Bu işlemlere tekabülen, kasanın için iyice temizlemen gerekli. İmkanın varsa komprasör benzeri bir ürünle hava üfle. Bir silgi yardımı ile ram ayaklarını temizle. Kayıt defteri (regedit) yüklerini temizle. Bunlardan sonra sorunun tam anlamıyla çözülmediyse format atmayı dene. Düzgün bir windows kopyası yüklemen gerek. Aksi halde eksik veya sorunlu bir windows kopyası donanımsal komutlarda hatalara yol açabilir. Bu hatalar donanım etkilerinde sorunlara yol açar ve fps düşmesi gibi olaylar gözlemlersin.

Üye
5 HİZMET YILI
aga bu aralar benim de oluyor pc fps i yiyor sanki neye harcıyor bilmiyorum ama sana önerim şu oyunlarda fps ni sabitle ve ayarlarını en düşüğe al bakalım kasıyomu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...