Bilgisayarım Ethernet Kablosunu Görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarım ethernet kablosu takılı olduğu halde takılı değil olarak görüyor. Sorunun ethernet kablosundan veya ethernet soketinden kaynaklı olmadığından %100 eminim. Sorunun ethernet kablosunda olmadığından şu yüzden eminim; kabloyu masaüstü pc den çıkarıp laptopuma takında gayet normal çalılışıyor. Ethernet portunda sorun olmadığından şu yüzden eminim; Dün de aynı sorunu yaşadım durup durduk yere internet koptu fakat sadece masaüstü pc de internet yoktu, evdeki diğer cihazlarda vardı, masaüstü pc ye format attım ve sorun düzeldi, Yani sokette sorun olsa formatla düzelmezdi. Bu gün yine kendi kendine bi anda internet gitti ve ne yaptıysam ethernet kablosunu görmesini sağlıyamıyorum. Masaüstü pc de wifi de yok sadece ethernet ile bağlanabilriim internete. Lütfen yardımcı olun. Gereksiz yorumlar raporlanacaktır.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kabloda sıkıntı yok modemdeki portada sıkıntı yok diyorsun geriye bir tek anakart soket yeri kalıyor hocam temassizlik yapıyor yada anakart ısınınca gidiyor olabilir bence bı anakart portuna baktir.Kolay gelsin

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kabloda sıkıntı yok modemdeki portada sıkıntı yok diyorsun geriye bir tek anakart soket yeri kalıyor hocam temassizlik yapıyor yada anakart ısınınca gidiyor olabilir bence bı anakart portuna baktir.Kolay gelsin
aga öyleyse format atınca neden düzelsin ki sorun? anakart soket yerinde sorun olsa formatla düzelemez

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Her formatta düzeliyor ise ISO yu değiştir isodaki win dosyaları arızalı yada oynanmış olabir

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Anakartta bi sıkıntı olabilir :/ eğer devam ederse wifi cartları var gayet ucuz deneyebilirsin anakartla uğraşmak istemezsen .

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
pc nin orjinal ethernet driveri ne onu biliyor musun yoksa bi program aracılıgı ile mi güncelliyorsun ethernet driverını bro

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ilkdefa sizlerden duyorum anakartın ethernetin bozulma problemini ya valla çok sasırdım arkadaşım wifi kur daha iyi yada bi bilgisayarciyagötur kolaygelsin geçmiş olsun.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kabloyu kontrol et kutuyu eğer kabla ve modemde sorun yoksa anakart veya ethernet kartı güncellemeleri yap internette biraz araştır internet üzerineyse kullandıgın internet hizmetini ara destek iste ama belirli bir ücret alıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarım ethernet kablosu takılı olduğu halde takılı değil olarak görüyor. Sorunun ethernet kablosundan veya ethernet soketinden kaynaklı olmadığından %100 eminim. Sorunun ethernet kablosunda olmadığından şu yüzden eminim; kabloyu masaüstü pc den çıkarıp laptopuma takında gayet normal çalılışıyor. Ethernet portunda sorun olmadığından şu yüzden eminim; Dün de aynı sorunu yaşadım durup durduk yere internet koptu fakat sadece masaüstü pc de internet yoktu, evdeki diğer cihazlarda vardı, masaüstü pc ye format attım ve sorun düzeldi, Yani sokette sorun olsa formatla düzelmezdi. Bu gün yine kendi kendine bi anda internet gitti ve ne yaptıysam ethernet kablosunu görmesini sağlıyamıyorum. Masaüstü pc de wifi de yok sadece ethernet ile bağlanabilriim internete. Lütfen yardımcı olun. Gereksiz yorumlar raporlanacaktır.
Ethernet driverlerini kur veya güncelle aygıt yöneticisinden

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eternet nerde gözükmüyor ağ bağlantılarından mı yoksa aygıt yöneticisinden mi

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Chipset sürücülerini yüklememişsin. İşlemcinin sitesinde chipset sürüclerini bulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynı kabloyu başka bir cihazda dene, kart sürücülerini kontrol et SlimDrivers kullanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
youtube videolar var hocam hiç hergün format atmana gerek yok bi videoları gözden geçir düzeltebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...