Uzman Üye
sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yappmadım etkilermi bu dediklerin
Post automatically merged:
sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yapmadım
sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yappmadım etkilermi bu dediklerin-C++ All in one,
-DirectX web installer,
-İşlemci chipset driver,
-Ekran kartı driver.
Bunları sırası ile kurduğunuza emin misiniz? Driver yükleme programı kullandıysan, lütfen kullanma.
sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yapmadımFormattan sonra bütün sürücülerinizi güncellediğinizden emin olun hocam. Sistemsel bir soruna benziyor. Nvidia kullanıyorsanız denetim masası ayarlarından "performans" seçeneğini aktifleştirin, uygulamaların ekran kartı üzerinden açılmasını sağlayın. AMD ise yine aynı şekilde performans güçlendirmeleri yapın Radeon ayarlarından.
Tabii ki etkiler. Sıralaması bile etkiliyor. Ben PC input lag düşürme işleri ile uğraşıyorum. Yurt dışı ve yurt içi müşterilerim var. Her şey etki yapar bu yazılımda.sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yappmadım etkilermi bu dediklerin
sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yappmadım etkilermi bu dediklerin
şimdi hepsini yapıyorum teşekkürlerEtkiler hocam. Sistemi tamamen sıfırladıysanız tüm sürücüleriniz gider. Ancak naçizane tavsiyem "Driver Booster" tarzı uygulamalardan uzak durun.
Windows arama çubuğuna "Güncelleştirmeleri Denetle" yazın. Buradan sisteminizdeki en son güncellemeleri kurun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapanakartınızla uyumlu sürücüleri yükleyin.
şimdi hepsini yapıyorum teşekkürlerTabii ki etkiler. Sıralaması bile etkiliyor. Ben PC input lag düşürme işleri ile uğraşıyorum. Yurt dışı ve yurt içi müşterilerim var. Her şey etki yapar bu yazılımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?