Bilgisayarım GTA V ve ya The Forest kasmadan oynarmıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bilgisayarım GTA V ve ya The forest kaldırır mı veya hangi ayarlarda oynarım 

İşletim Sistemi: Microsoft Windows 8.1 x64 Single Language
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
Bellek (Ram): Kingston ACR16D3LS1KNG/4G 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics 5500  (1 GB)
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
CPU: CPU Türü Mobile DualCore Intel Core i5-5200U, 2200 MHz (22 x 100)

BİR PROGRAMDAN ALDIGIM İÇİN NE VARSA ONU YAZDIM

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Grafik ayarlarını biraz düşürerek oynayabilirsin. Overlock yapabiliyorsan işlemci hız aşırtmayla daha iyi stabilite alırsın. Yeterli soğutucun var ise.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
Grafik ayarlarını biraz düşürerek oynayabilirsin. Overlock yapabiliyorsan işlemci hız aşırtmayla daha iyi stabilite alırsın. Yeterli soğutucun var ise.

laptop kullanıyorum the foresti oynarken kasıyor en düşük ayarlara aldığım halde gta v de öle olmaz umarım :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Frozenshade' Alıntı:
NeanDertHaL' Alıntı:

laptop kullanıyorum the foresti oynarken kasıyor en düşük ayarlara aldığım halde gta v de öle olmaz umarım :(

Oyunların optimizasyonuyla da alakalı bir durum dediğin. Gta 5'i hemen hemen her sistem açıyor. Varsın grafikleri biraz düşürürsün.

Edit: Laptop dediğini yeni gördüm kusura bakma :)

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
Frozenshade' Alıntı:

Oyunların optimizasyonuyla da alakalı bir durum dediğin. Gta 5'i hemen hemen her sistem açıyor. Varsın grafikleri biraz düşürürsün.

teşekkür ederim yardımın için gta v hatasını giderince yeniden satın alıcağım yaklaşık 3 bucuk ay önce filan satın aldım ama oyunu açamadım hata veriyordu herkeste olan bi hataymış ama bende düzelmedi hatayı araştırıp veya bilgisayarcıya götürüp düzelttiricem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...