Bilgisayarım Hakkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler  Başka Yardım Bölümü Bulamadım Kusura Bakmayın Buraya Yazıyorum 

Pc kasıyor Diye Format Attım Wireless Driveri yukledım ama Pc şuan çok yavaş hani eksik driverlar var fakat windows updateyi açıyorum güncellemesi çok uzun sürüyor Başka Neler Deneyebilirim Yada Pc Neden Bu Kadar Yavaşladı ?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim güncellemeyi yapmazsan kasabilir bendede öle sorunlar çıkıyodu güncellemeleri yaptım şuan gayet hızlı

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Snipercitr1' Alıntı:
Kardeşim güncellemeyi yapmazsan kasabilir bendede öle sorunlar çıkıyodu güncellemeleri yaptım şuan gayet hızlı

driverları otomatik yükleyen harika program İOBİT driverbooster3 kullan herseyı otomatık halledıyor buna wrilles drıverında dahil eski sürücülerinide aynı zamanda güncelleniyor you tubeden yaz seriali ile birlikte bulabılırsın yanlız mutlaka programı full yapmalısın yanı calısan serial girmelisin yoksa bir işe yaramaz indir ben vereyim orjinal serialini diyecem sanırım serial vermek yasak sitede ama you tubede kesin bulursun hallettikten sonra yani bütün sürücüleri yükledikten sonra tekrar baslat dıyecek baslatma ve tekrar tarat oyun driverlerını bulup sana yükleyecek ondan sonra resetle bilgisayarını arada ki farkı gör....daha sonra mutlaka microsoft güncellemeleri ac ve güncelleştir bilgisayarını benim verdiğim program bilgisayarının sürücülerini güncelleştirir sadece bilgin olsun....saygılar

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
Snipercitr1' Alıntı:

driverları otomatik yükleyen harika program İOBİT driverbooster3 kullan herseyı otomatık halledıyor buna wrilles drıverında dahil eski sürücülerinide aynı zamanda güncelleniyor you tubeden yaz seriali ile birlikte bulabılırsın yanlız mutlaka programı full yapmalısın yanı calısan serial girmelisin yoksa bir işe yaramaz indir ben vereyim orjinal serialini diyecem sanırım serial vermek yasak sitede ama you tubede kesin bulursun hallettikten sonra yani bütün sürücüleri yükledikten sonra tekrar baslat dıyecek baslatma ve tekrar tarat oyun driverlerını bulup sana yükleyecek ondan sonra resetle bilgisayarını arada ki farkı gör....daha sonra mutlaka microsoft güncellemeleri ac ve güncelleştir bilgisayarını benim verdiğim program bilgisayarının sürücülerini güncelleştirir sadece bilgin olsun....saygılar

Zaten Ben Her Formattan Sonra Driver Booster 4.5 i Pro Olarak Yukleyıp Güncelliyorum Windows updatedende 3 günlük bi güncelleme aldım oyun kasması azaldı ama hala tam kasma geçmedi oncedden kasmayan oyun sımdı kasıyo

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
TheGodFatheR' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
Snipercitr1' Alıntı:

Zaten Ben Her Formattan Sonra Driver Booster 4.5 i Pro Olarak Yukleyıp Güncelliyorum Windows updatedende 3 günlük bi güncelleme aldım oyun kasması azaldı ama hala tam kasma geçmedi oncedden kasmayan oyun sımdı kasıyo

OYUNLARDA kasma sorunu varsa yıne ıobıttın harıka programı game bosster var onu ındır butun ayarlarını optımıze edıyor ve oyunda rahat kullanım saglıyor buyuk olcude de kasmayı onluyor kardesım ama sorunun sadece kasmadaysa eger komple bır kasma mevcut ıse ısletım sıstemınde bır problem olabılır bazen yukleme esnasında bazı seylerı atlıyor sorun yaratıyor daha temız bır ısletım sıstemı indirip yukleyıp tekrar formatlarsan sorunun tamamen kalkacaktır guzel kardesım....saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...