Warrior
Süper Üye
Hayır bu şekilde yapar ise harici de devre dışı kalıyor sayın modum.BIOS üzerinden Onboard ekran kartınızı devre dışı bırakırsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Tam olarak BIOS sürümünüzü bilmediğimden kaynak bir video atamayacağım fakat BIOS üstünden sürüme bakıp google üzerinde aratabilirsiniz.
BIOS üzerinden Onboard ekran kartınızı devre dışı bırakırsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Tam olarak BIOS sürümünüzü bilmediğimden kaynak bir video atamayacağım fakat BIOS üstünden sürüme bakıp google üzerinde aratabilirsiniz.
Eskiden bu şekilde onboard devre dışı kalınca dahili ekran kartını görmüyor diye biliyordum uzun zaman oldu doğrusu ne yalan söyleyeyim. Eğer Windows buna imkan tanıyorsa bu şekilde çözmek tabii ki daha iyi olacaktır. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Hayır bu şekilde yapar ise harici de devre dışı kalıyor sayın modum.
Çözümün aslında çok basit arama kısmına grafik yazarsan windowsun grafik seçme kısmı olur. Oradan istediğin oyunu hangi ekran kartında çalışacağını ayarlayabilirsin.
Sorununa çözüm bulamazsan discord üzerinden beni ekle. oQeF#3131 sana yardımcı olacağım.
Evet eski bilgisayarlarda oluyor ama yeni bilgisayarlarda olmuyor o dediğiniz. Önceden bu intel illetini çok çektim. Asıl ben teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça çoğalır. İyi forumlar.Eskiden bu şekilde onboard devre dışı kalınca dahili ekran kartını görmüyor diye biliyordum uzun zaman oldu doğrusu ne yalan söyleyeyim. Eğer Windows buna imkan tanıyorsa bu şekilde çözmek tabii ki daha iyi olacaktır. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
işte benim sorunum orda grafik ayarlarında seçili ama indadına entegre kullanıyorHayır bu şekilde yapar ise harici de devre dışı kalıyor sayın modum.
Çözümün aslında çok basit arama kısmına grafik yazarsan windowsun grafik seçme kısmı olur. Oradan istediğin oyunu hangi ekran kartında çalışacağını ayarlayabilirsin.
attım istek ismim eqnnSorununa çözüm bulamazsan discord üzerinden beni ekle. oQeF#3131 sana yardımcı olacağım.
bunu yap evet yapmadıysan egerişte benim sorunum orda grafik ayarlarında seçili ama indadına entegre kullanıyorEkli dosyayı görüntüle 72182
Post automatically merged:
attım istek ismim eqnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?