Bilgisayarım hep kapanıyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Benim laptop 6-7 senelik oldu.Malum eskidi oyun oynadığımda(CS:GO,PES 17 vb.)sıcaktan arada bir kapanıyordu.Yani her 6 defa CSGO oyununu açıp oynadığımda 1defa pc kapanırdı.Bende bilgisayarcıya götürme kararı aldım.50 tl ye herşeyi temizleyecekti bilgisayarın(Termal macun da dahil).Sonra yarın gel alırsın bilgisayarını dedi.Bilgisayarı aldım ama bu sefer her csgo oyununu açışımda bilgisayar kapanıyor.Ne yapmalıyım.Yardım derseniz sevinirim... :)

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benimde bir laptop vardı güçlü bir fan kullanıyordum ama ısınıyordu aynen sendeki sorun oldu termal macun sürdük ama sonra 10-20 gün sonra bir daha çalışmamak üzere kapandı
ama bilgisayarı açma tuşuna basınca ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor vb.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Adama geri götür, yüksek ihtimal macunu süremedi yada soğutucu bloğuyla ilgili bir temassızlık var. 50tl az değil adama geri götür yeniden yapsın.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Cpu ısı değerlerine bak yüksekse eğer dedikleri gibi macun kalitesizdir,sıkıntı yoksa fan değişmi yap.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Öncelikle Yaptırdıgın Yere Tekrar Götür Gözden Geçirttir Ve Eski Haline Geldiyse İyi Kötü Bir Laptop Soğutucusu Almanı Öneririm 50TL Temizlik Ve Bakım İçin Fazla Bu Arada Ek Bir Parça Taktımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...