bilgisayarım ısınıyor ve ardından kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaslar pc yi kullanmıyorken degerlerim 56 C de fakat oyuna girince 80 90 olup pc kapanıyor termal macunu surdum fanın temızlıgıde yapılı lutfen yardımcı olun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
muhtemelen çok uzun süre asılı kalması veya çok uzun süre oyun oynaması nedeniyle video kartının veya CPU'nun aşırı ısınmasına ve kendi kendine kapanmasına neden olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Anakart bu konuda büyük bir rol taşıyor. Power'in yeteri beslenmeyi vermiyor belkide. Bir çok nedeni olabilir yani, belkide fanlarından biri çalışmıyordur? Format atıldı mı yakın zamanda?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yeteri kadar güç almıyor olabilir belki virüs olabilir bilemedim araştırıp geliyim kanka ben bir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
onu bende yaşıyordum notebook ise açma kapama tuşunda bir sıkıntı vardır masaüstü ise bilmiyorum niye oluyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
işlemci dereceni kontrol et büyük ihtiamlle problemin bu işlemci fanın yerine otrumamıştır ve bundan dolayı ısınıyordur. veya bi macun yenile

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
It also happens to me my gpu got so much hot that computers shut down after that i did a cleanage of my motherboard and gpu and changed cooling pastes now it does not shut down

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ya sen afrika sıcaklarında oynuyorsun bilgisayarın o yüzden ısınıyor ya odan hava almıyor ya kasan hava almıyor ya da fanın iyi değil
ne olursa olsun bu işin çözümü daha çok para da gizli :)

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bilgisayarlar ısındığından kapanır. ısınmasını engelle temizle ve hava alan bir ortama koy

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
belkide fan tozlanmıştır bundan dolayı hızlı ısınır fön makinesini soğuk tarafıyla fanı temizleyebilirsin veya bir soğutucu alarak sorunu kolayca çözebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...