bilgisayarım ısınıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
son zamanlarda yeni fark ettim belli oyunlarda bilgisayarım çok ısınıyor çözümü araştırdım kasanın içini temizledim hala aynı sorunun oldugunu düşünüyorum termal macun falan dediler fakat hiçbir bilgim yok yardımcı olabilecek var mı?

ısı değerlerine baktım gayet normal

yaz oldugu icin mi böyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Adanadayım ekran kartı boşta 40-45 derece asjdjas. Yani demem o ki şehir sıcaksa doğaldır. Sıcak degilse bir baktır derim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
no meu computador a temperatuda tambem estava aumentando muito alem do normal, entao fiz uma limpeza e troquei a pasta termica do processador e depois disso normalizou a temperatura! e resolvi meu problema.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pcin eğer bi 1 2 yılı geçmişse kesinlikle termal macun sürmeni tavsiye ediyorum. işlemciyi macun olmazsa yorar ve çabuk ısınır. ihmal etme işlemci fazla sıcaklıktan zarar görebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
son zamanlarda yeni fark ettim belli oyunlarda bilgisayarım çok ısınıyor çözümü araştırdım kasanın içini temizledim hala aynı sorunun oldugunu düşünüyorum termal macun falan dediler fakat hiçbir bilgim yok yardımcı olabilecek var mı?

yaz oldugu icin mi böyle
pc ye format at bi olmuyors içini aç temizle hava tabancasıyla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ekran kartının fanı sök işlemcisini termal macun sür İşlemciyede aynısı uygula olmuyorsa fan rpm leri kontrol et biosdan Yüksek bi ihtimal rpm ayarları Dengeliye dönmüş olabilir arttıırısan sorun çözülecektir malum yaz havalar sıcak :)
Teşekkürler Keyifli Forumlar

jesh3616
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bilgisayarının fanını temizle ve güç planını dengeli yap çöp olan dosyaları sil disk temizlemesi yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

yaz oldugu icin mi böyle
oyun oynarken arkadaki herseyi kapata bilirsin yada bilgisiyara ram temizleme programlari var baka bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şimdi bu sorunu anlayabilmemiz için bilgisayarının özellikleri ne bulunduğun yerin sıcaklığı ne oyunlarda aldığın sıcaklık değerleri ne onları bilip ona göre yardımcı olmamız lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cpuya cok yuk binerse ısınır oynadığın oyundan dolayı zorlanıyordur belki normal boşta çalışırken mi ısınıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu arada bilgin ve el becerin yoksa bu tarz temizleme işlerine girişme zararlı çıkarsın.bilen bir tanıdığın ya da yerin varsa orada yaptır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...