reis özele gleip şu ssd olayını anlatsan?dostum normal hiç kasma yok ama böyle önümden araba geçince silahla çatışınca pubg ta dürbün açarken donmalar oluyor hdd geç yükleniyor diyemi yoksa ram 1600 mhz diyemi acaba cünkü diyolar ssd sadece oyuna girerken vb hızlı girer diyolar fps alakası yok diyolar
kardeşim ramlar 1600 mhz verıyor 1 adet 8 gb ya sanallaştırma falan fistan hepsi var hdd de sorun yok 1600 mhz verıyor ram tek kanalya ondan ola bılırmı bu 3200 mhz yapsam yanı 1 ram daha taksam olurmu düzelirmiDostum RAM'ın 1600 mhzde çalıştığına dair bir fotoğraf (Görev Yöneticisi/Performans/Bellek kısmı) atabilir misin? Kasma için HDD'nin sağlık durumuyla alakalı bir problem olabilir. İşlemcinin sanallaştırması aktif mi onu kontrol et. Ekstra olarak bir virüs taraması yaptırmanda fayda var.
SSD yüklemeyi hızlandırıyordostum normal hiç kasma yok ama böyle önümden araba geçince silahla çatışınca pubg ta dürbün açarken donmalar oluyor hdd geç yükleniyor diyemi yoksa ram 1600 mhz diyemi acaba cünkü diyolar ssd sadece oyuna girerken vb hızlı girer diyolar fps alakası yok diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?