29 Mar 2021 #1 demasya63 Onaylı Üye Katılım 16 Kas 2018 Mesajlar 129 Tepki puanı 8 Ödüller 7 Yaş 25 7 HİZMET YILI Bilgisayarım joystick i algılamıyor başka pcye taktım çalıştı ne yapcam yardım
Çözüm #Roaccat 29 Mar 2021 Joystick'inizin kablosu bozulmuş olabilir. Bilgisayarınızdaki USB portu bozulmuş olabilir. Bunu test etmek için farklı bir usb portunda deneyin veya bilgisayarda. Farklı bir çözüm yolu yok. Aynı zamanda joystickiniz bilindik bir markaysa internette driverı olabilir ki bunun driverla alakası olduğunu zannetmiyorum bakabilirsiniz.
Joystick'inizin kablosu bozulmuş olabilir. Bilgisayarınızdaki USB portu bozulmuş olabilir. Bunu test etmek için farklı bir usb portunda deneyin veya bilgisayarda. Farklı bir çözüm yolu yok. Aynı zamanda joystickiniz bilindik bir markaysa internette driverı olabilir ki bunun driverla alakası olduğunu zannetmiyorum bakabilirsiniz.
29 Mar 2021 #2 mei is insane M 사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가 Süper Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 808 Çözümler 5 Tepki puanı 79 Ödüller 9 Yaş 28 8 HİZMET YILI USB Sürücülerini güncelle. Driver Booster tarzı programlar işini görecektir. Farklı USB girişlerine takarak da deneyebilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
USB Sürücülerini güncelle. Driver Booster tarzı programlar işini görecektir. Farklı USB girişlerine takarak da deneyebilirsin.
29 Mar 2021 #3 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Joystick'inizin kablosu bozulmuş olabilir. Bilgisayarınızdaki USB portu bozulmuş olabilir. Bunu test etmek için farklı bir usb portunda deneyin veya bilgisayarda. Farklı bir çözüm yolu yok. Aynı zamanda joystickiniz bilindik bir markaysa internette driverı olabilir ki bunun driverla alakası olduğunu zannetmiyorum bakabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Joystick'inizin kablosu bozulmuş olabilir. Bilgisayarınızdaki USB portu bozulmuş olabilir. Bunu test etmek için farklı bir usb portunda deneyin veya bilgisayarda. Farklı bir çözüm yolu yok. Aynı zamanda joystickiniz bilindik bir markaysa internette driverı olabilir ki bunun driverla alakası olduğunu zannetmiyorum bakabilirsiniz.