Seçkin Üye
bilgisayarında kapanmasını engelleyen bi program veya ayarlar var onlardan kaynaklıdır.anlamadınız galıba .kapatma tusuna bastıgımda .kapanmıyor.tekrar benı ılk acılısta sıfre ısteyen yere atıyor pc yenı acılmıs sıfre gır dıyor yanı. ancak manuel elımle uzun sure basarak kapatıyorum.
Ssd almanıza gerek yok hocam windows ayarlarına bakınbende ondan supelenıyorum..yenı bır ssd mı alsam acaba cunku 2 defa format attldı yıne sorun cozulmedı.
Kapatma tuşuna bastığımda. Kapanmıyor tekrar beni ilk açılışta şifre isteyen yere atıyor pc yenı acılmıs sıfre gır dıyor yanı. ancak manuel elımle uzun sure basarak kapatıyorum.
shutdown /s /f /t 0 (Eğer İngilizce kabul etmezse Türkçe olarak Kapatma /s /f /t 0 yazabilirsin.shutdown /p yazabilirsin.bu yazdınızı youtubeden ızledıgım bır ogretıcıden yapmısıtım suanda kapat modunda.ılgınız ıcın tesekur edrım.
- Güç seçeneklerini açın: Windows 10 için, Başlat 'ı seçin, ardından Ayarlar > sistem > Power & uyku > ek güç ayarları'nı seçin. ...
- Güç düğmesinin yapacaklarını seçin'i ve ardından Güç düğmesine bastığımda KAPAT ı seç değişikleri kaydet.
Sende hazırda beklet yada oturumu kapat seçili anladığım kadarıyla .
orda kapat tusu cıkıyor yenıden baslat felan hepsı var.hersey normal.kapat tikine tıklıyorum monutor kapanmıs gıbı duruyor bır kac sanıye ıcınde tekrar ılk basladıdıgı yere yanı sıfreyle pc gırıs yap dıyor.tabı bende manuel olarak kasa uzerındekı ac duymesıne 5 sanıye basarak kapatıyorum.m2 ssd almayı dusunuyorum.cınku format atsam bıle ıcınde halen dosyalar kalıyoe.o kalan dosyanın bırını etkılıyor dıye dusunuyorum.Kardeşim ilk önce program engelliyorsa ise orda yinede kapat olması gerek eğer yoksa bir ssd değiştir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?