- Konuyu başlatan
-
genelde oyun esnasında oluyo nasıl çözdünüzara sıra kapanıyor dediğn oyun oynarken mi kapanıyor oyun oynarken bir anda siyah ekran kapanıyorsa sorun ekran kartında benimde başıma geldi çözdüm
deneyeceğimkanka onun sebebi bilgisayar içi programlardan kaynaklı değil
benimde öyle olmuştu masaüstüm ben onu şu şekilde düzelttim kasanın içinde ekran kartının yanında bi pil var onu çıkar tak yap düzeliyor
eğer işe yaramazsa bilgisayardan anlayan birine göstermeni tavsiye ederim.
güç kablosunu gevşemiş olabilir benim ondan yapıyorduarkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
ekran kartında bakır pirinç tanesinden daha küçük toplar bulunmakta bunlar zamanla ısı ile erir ben bilgisayarcıya götürdüğümde neredeyse hiç kalmamış o toplardan ısıdan dolayı adam ısıl işlemle onları tamamen eritti ve yerine yenilerini koydu. senin sorunda yüksek ihtimalle ekran kartında işlemci veya ramlerde falan aramagenelde oyun esnasında oluyo nasıl çözdünüz
Post automatically merged:
deneyeceğim
güç kaynağından kaynaklanıyor olablirarkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
biraz daha açıklayıcı yazabilir misin?denetim masasında afk kalınca kendini kapıyor pc denetim masasında onu kapaman gerek
benim 2 ram vardı zamanında aynı bu şekilde ve ayrıca açılmasına rağmen siyah ekran hatası alıyordum ramleri çıkardım sildim yer değiştim düzeldiarkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
ram veya başka bir şey olsaydı mavi ekran yer ve hata kodu alırdın muhtemelen sorunun psu dan kaynaklı bromkasa kapanıyor zaten ekran değil sonra yeniden başlatıyor kendini
Post automatically merged:
direkt kapanıyor bir anda çat diye güç kesmiş gibi
kardeşim tüm parçaları sök özellikle işlemciyi sök temizle hepsini tekrar tak bi de format at derim benim ki öyle düzeldi.Bendede aynı sorun var pc yi açınca bazen kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açtığımda birşey olmuyor 2 yıldır sorun yok yeni başladı özellikleride yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?