Bilgisayarım kendini kapatıyor ara sıra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ara sıra kapanıyor dediğn oyun oynarken mi kapanıyor oyun oynarken bir anda siyah ekran kapanıyorsa sorun ekran kartında benimde başıma geldi çözdüm
genelde oyun esnasında oluyo nasıl çözdünüz
Post automatically merged:

kanka onun sebebi bilgisayar içi programlardan kaynaklı değil
benimde öyle olmuştu masaüstüm ben onu şu şekilde düzelttim kasanın içinde ekran kartının yanında bi pil var onu çıkar tak yap düzeliyor

eğer işe yaramazsa bilgisayardan anlayan birine göstermeni tavsiye ederim.
deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
arkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
güç kablosunu gevşemiş olabilir benim ondan yapıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
genelde oyun esnasında oluyo nasıl çözdünüz
Post automatically merged:

deneyeceğim
ekran kartında bakır pirinç tanesinden daha küçük toplar bulunmakta bunlar zamanla ısı ile erir ben bilgisayarcıya götürdüğümde neredeyse hiç kalmamış o toplardan ısıdan dolayı adam ısıl işlemle onları tamamen eritti ve yerine yenilerini koydu. senin sorunda yüksek ihtimalle ekran kartında işlemci veya ramlerde falan arama

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ev elektrigi ile ilgili sikinti olabilir benim arkadasim prize bir eklenti takmisti voltaj kontrol etmek icin, cozmustu

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sistemsel sorun olabilir ayriyetten kasadaki rami sökebilirsin. powersuppta sorun olup olmadığınada bakabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
güç kaynağından kaynaklanıyor olablir

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Güç kablosundan olabilirmi ? Benim pcdede aynı sorun oluyor güç kablosu tam oturmuyor sok çıkar yapıyorum düzeliyor.

Üye
3 HİZMET YILI
benim 2 ram vardı zamanında aynı bu şekilde ve ayrıca açılmasına rağmen siyah ekran hatası alıyordum ramleri çıkardım sildim yer değiştim düzeldi

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
powerın bilgisayarı tam yetmiyodur daha güclü bi power almanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Teşekkürler arkadaşlar format attım kasayı komple söküp temizledim şimdilik sıkıntı yok kapanmadı inşallah çıkmaz bi sıkıntı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun var pc yi açınca bazen kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açtığımda birşey olmuyor 2 yıldır sorun yok yeni başladı özellikleride yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun var pc yi açınca bazen kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açtığımda birşey olmuyor 2 yıldır sorun yok yeni başladı özellikleride yüksek
kardeşim tüm parçaları sök özellikle işlemciyi sök temizle hepsini tekrar tak bi de format at derim benim ki öyle düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...