Bilgisayarım kendini kapatıyor ara sıra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRAL
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka benımde öle sorunum vardı depolama alanını temızledıkden sonra düzeldi depolama alanın dolumu kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
güç kaynağı işlemci derecesi ve ram tek mi çift mi bunları tek tek test etmen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Belki psudan dolayıdır genellikle kapanma veya kısa devre olayları psudan dolayı oluyor bi baktır derim

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
Bu sorunun bir çok farklı sebebi olabilir şunları deneyebilirsin:

-kasa içindeki bileşlerin tam olarak takılı olduğundan emin ol
-güç kablosunu değiştirmeyi dene
-bilgisayarına geniş çaplı bir virüs denetimi yap(
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)

Bazı durumlarda ekran kartı otomatik gücü kesiyor olabilir bu saydıklarımın hepsini yaptıktan sonra eğer hata devam ediyorsa bilgisayarcıya gidip kontrol ettirmeni öneririm aksi taktirde çok zorlarsan bu sorun istenmeyen sonuçlar doğurabilir dikkat etmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam aynı sorun bende de oluyor o sorun ekran kartından dolayı sanırsam ekran kartına taktığın bir kablo var tam bilmiyorum ssd kablosu sanırsam onu sıkı bir şekilde takman gerekli bende bi ara çok fazla oluyordu onu sıkılaştırınca nerdeyse hiç olmamaya başladı denemeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sentetiel ve HD Tune ile HDD. Memtest 86 ile RAM kontrolü yap ekran kartını çıkar öyle dene anakartta olabilir sorun belkide

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var kendi kendine düzeliyor sonra tekrar oluyor bende anlamaıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum bu sorun mavi ekran vererek kapatıyorsa harddisktedir, mavi ekran olmadan direkt kapanıyorsa işlemciyle alakalı olabilir bir bilgisayarcıya göstermeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...