Üye
temizlettiricem fakat temizletmeden neler yapabilirim yardımcı olabilecek varsa iyi olur
kanka unlost fps arttırma videosu var bulup bulabileceğin en öğretici fps arttırma videosu izlemeni tavsiye ederim.
temizlettiricem fakat temizletmeden neler yapabilirim yardımcı olabilecek varsa iyi olur
bi bakim reis deniyimkanka unlost fps arttırma videosu var bulup bulabileceğin en öğretici fps arttırma videosu izlemeni tavsiye ederim.
bakıyorum şuan bi söylenenleri bi denicemvirüs yada pc kartı falan teizle bi gene düzelmesse bilmiom artık
az önce yaptım onu arkadaşın söylediği unlost videosunda gördümkomut yerine cmd yaz açılan pencereye msconfig yaz enterla açılan sayfada başlangış kısmına gir arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları durdur
bende laptop kullandım havalandırma kanalı tozdan tıkanmıştı oyuna girdikten 2 3 dk sonra fps bi anda 15e kadar düşüyordu temizledim düzeldi ama senin sorunun başka güncellemeden sonra olduysa oyunla alakalıdıraz önce yaptım onu arkadaşın söylediği unlost videosunda gördüm
dediğini bende yaşadım temizledim düzeldi ama işte bu güncellemelerden sonra bu hale geldibende laptop kullandım havalandırma kanalı tozdan tıkanmıştı oyuna girdikten 2 3 dk sonra fps bi anda 15e kadar düşüyordu temizledim düzeldi ama senin sorunun başka güncellemeden sonra olduysa oyunla alakalıdır
knk kasa değil laptop bide ekran kartı yansa bu şekilmi olur ekran kartı yandı ama 70 80 fps alıyorumkanka kasayı baştan temizlet ekran kartı yanmış olabilir bilgine