Bilgisayarım lolde 110 120 fps alırken şuan 70 80

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
virüs yada pc kartı falan teizle bi gene düzelmesse bilmiom artık

Üye
5 HİZMET YILI
komut yerine cmd yaz açılan pencereye msconfig yaz enterla açılan sayfada başlangış kısmına gir arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları durdur

Üye
5 HİZMET YILI
az önce yaptım onu arkadaşın söylediği unlost videosunda gördüm
bende laptop kullandım havalandırma kanalı tozdan tıkanmıştı oyuna girdikten 2 3 dk sonra fps bi anda 15e kadar düşüyordu temizledim düzeldi ama senin sorunun başka güncellemeden sonra olduysa oyunla alakalıdır

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende laptop kullandım havalandırma kanalı tozdan tıkanmıştı oyuna girdikten 2 3 dk sonra fps bi anda 15e kadar düşüyordu temizledim düzeldi ama senin sorunun başka güncellemeden sonra olduysa oyunla alakalıdır
dediğini bende yaşadım temizledim düzeldi ama işte bu güncellemelerden sonra bu hale geldi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka kasayı baştan temizlet ekran kartı yanmış olabilir bilgine

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
driver guncelleştirmelirini kontrol etsene kanka onlarda ara sıra fps düşüşü yaratıyor

Üye
6 HİZMET YILI
League of Legendse Yeni Gelen Güncellemede 2020 Dünya Şampiyonasından Dolayı Sihirdar Vadisinde Yeni Efektler Ve Bazı Bölgere Sancak Benzeri Asılan 2020 Dünya Şampiyonası Bayrakları Eklendi bende 120-135 Arası Fps Alırken Şuanda 95-100 Arası Oynuyorum Tam Hatırlamıyorum Ama ESC Tuşuna Tıklayıp Oyundan, Arayüzden Ya da Görüntülerden Bu Ayarı Kapayabilirsin, Ama Hala Bir Değişiklik Olmuyorsa LoL Destek Sayfasına Ticket Atmanı Öneririm. İYİ OYUNLAR!

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
denedim arkadaşlar şuan kısmende olsa çözdüm sıkıntıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...