Onaylı Üye
hacı benchmark görmeden nasıl fiyat veriyosunuz ya anlamıyorum8 bin 10 bin civarı eder ama böyle biraz anlamayan birilerini bulursan 11 e okutabilirsin rahatca idare eder bir pc
hacı benchmark görmeden nasıl fiyat veriyosunuz ya anlamıyorum8 bin 10 bin civarı eder ama böyle biraz anlamayan birilerini bulursan 11 e okutabilirsin rahatca idare eder bir pc
hocam benchmarkt olarak format atabilir, alıcıya ssini atabilirhacı benchmark görmeden nasıl fiyat veriyosunuz ya anlamıyorum
Ahahahahaha rdr2 gibi bir oyunu sabit yüksek ayarlarda 60 FPS alarak oynuyorum hangi çağda yaşıyorsun acaba ?Maksimum 2.500 3000₺ Arası. Sistem Çok Düşük Ve Günümüz Oyunlarına, Araçlarına Göre Çok Geride..
Sanırım Mesaj'ımı Güncellemeliyim. Çünkü Eğer Konu Güncellenmediyse O Yazdıklarım Düşük Bir Bilgisayar Sistemine Göre Yazıldı. Kafam Başka Bir Bilgisayarda Kalmış OlmalıAhahahahaha rdr2 gibi bir oyunu sabit yüksek ayarlarda 60 FPS alarak oynuyorum hangi çağda yaşıyorsun acaba ?
ama parçalar tek tek satman daha iyi olur hacmAhahahahaha rdr2 gibi bir oyunu sabit yüksek ayarlarda 60 FPS alarak oynuyorum hangi çağda yaşıyorsun acaba ?
8000 tl gibi birşey ediyorarkadaşlar sistem ne kadar eder
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Anakart: B450M H
Ram: 8 GB DDR 3000 Mhz
Ekran Kartı: RX 580 8 GB
Post automatically merged:
konuyu düzenleyen admine teşekkür ederim ama ekran kartı olarak farklı modelleri var rx580' in ve fiyat aralıkları çok fazla