Bilgisayarım otomatik driverları yüklüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Benim ekran kartım amd. Bir oyunda Banımı açmak için format + bios up down yapıyordum ve açılıyordu fakat bu yöntem biz yaparken sadece amd'de çalışıyordu çünkü nvidia otomatik driverleri yüklüyor. Ben banımı açmak için yine aynısını yaptım Format attım bios up down yapmadan önce bir şey farkettim normalde monitörüm 165 hz ama ekran kartı driverlerini kurana kadar 1hz gözüküyor ve steam falan buga giriyor bir çok driver kurulu olmadığı için en temel örneği mesela steam'den gta'yı indirmek için girdiğimde steam yamuluyordu Bilgisayar'a formatı attım bios driverini indirirken ekran gidip gelmeye başladı ve monitör 165 hz'e geçti neyse işte bios update'i attım cleaner falan işlemleri yaptım bi baktım banlıyım anlam veremedim ama şimdi ayıktım. Ben normalde driverleri oyunu indirip banımı açtıktan sonra kuruyorum fakat az önce dedim ya driveri indirirken ekran gidip geldi diye o ekran kartının driverini kurarkende aynısı oluyor mousenin falan driveri gidiyor geliyor falan aynısı oluyor yani ben bilgisayarı formatladıktan sonra 5 10 dakika sonra otomatik driverlerimi kuruyor benim bunu engellemem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bu işlerden anlayan bi cengaver varsa yardımcı olursa çok iyi olur veya ekran kartımın falan serial numarasına nasıl spoof atıcam bir bilgisi olan varsa yazabilirse cok memmnun olurum ekran kartım amd
Ekran kartı : rx580 4gb
İşlemci : r5 2600x
Anakart : Prime A320M-R

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ücretli ve ücretsiz spooferlar var kanka ama ücretililer daha garanti oluyor onu tavsiye ederim sana bütcen varsa tabiki de

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ücretli ve ücretsiz spooferlar var kanka ama ücretililer daha garanti oluyor onu tavsiye ederim sana bütcen varsa tabiki de
Baba spoofer çözse işimi tamam alayım bana spoofer söyle açacak parası mühim değil onu da alırız ama benim müzdarip olduğum konu farklı...

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Öncelikle ekran kartı driverlerinin otomatik olarak kurulmasını engellemek için windows update ayarlarında bir değişiklik yapabilirsin aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

Windows + R tuşlarına basarak "çalıştır" penceresini aç
"services.msc" yaz ve "tamam" tuşuna bas
Hizmetler penceresinde "windows update" hizmetini bulun ve çift tıklayarak aç
"Başlangıç türü" seçeneğini "devre Dışı" olarak değiştir
"Uygula" ve "tamam" düğmelerine basarak değişiklikleri kaydet
Bu ayarları değiştirerek windows update'in otomatik driver güncellemelerini devre dışı bırakabilirsin
ekran kartının serial numarasına "spoof" yapmak yerine daha güvenli bir yöntem olarak driver kurulumu sırasında "özel" veya "temiz" kurulum seçeneğini tercih edebilirsin yalnızca seçtiğin sürücülerin kurulmasını sağlar ve otomatik olarak diğer sürücülerin kurulumunu engeller

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle ekran kartı driverlerinin otomatik olarak kurulmasını engellemek için windows update ayarlarında bir değişiklik yapabilirsin aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

Bu ayarları değiştirerek windows update'in otomatik driver güncellemelerini devre dışı bırakabilirsin
ekran kartının serial numarasına "spoof" yapmak yerine daha güvenli bir yöntem olarak driver kurulumu sırasında "özel" veya "temiz" kurulum seçeneğini tercih edebilirsin yalnızca seçtiğin sürücülerin kurulmasını sağlar ve otomatik olarak diğer sürücülerin kurulumunu engeller
Çok sağol dostum eyvallah deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka res attır pcciye gidip bendede oluyodu düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Baba spoofer çözse işimi tamam alayım bana spoofer söyle açacak parası mühim değil onu da alırız ama benim müzdarip olduğum konu farklı...
konuyu okudum da kanka spoofer tarafından konuştum ama otomatik driver tarafından da konuşiyim windows update kapatman lazım services.msc diye bişey var çalışıtıra gir dedimi yaz buraya görseller bırakıyorum onlara bakarak yap çalıştır kısımını eklemiyorum o cok basit arama bölümüne çalıştır yaz çıkar ordan dedimi yazıcaksın bu görselledekileri bulup yapacaksın bilgisayara bi restart at olması lazım normalde windows böyle bişey yapmaması lazım anlamadım benimde kart amd ama nvidia ekran kartı driverı kurmadı :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    30.6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    19.4 KB · Görüntüleme: 48
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

1682542419687.png

Sildim istediğim gibi oldu 10 saniye sonra otomatik bidaha kurdu deliricem ney otomatik kuruyor bunu anlamadım deliricem dediğinizi yaptım ama olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Benim ekran kartım amd. Bir oyunda Banımı açmak için format + bios up down yapıyordum ve açılıyordu fakat bu yöntem biz yaparken sadece amd'de çalışıyordu çünkü nvidia otomatik driverleri yüklüyor. Ben banımı açmak için yine aynısını yaptım Format attım bios up down yapmadan önce bir şey farkettim normalde monitörüm 165 hz ama ekran kartı driverlerini kurana kadar 1hz gözüküyor ve steam falan buga giriyor bir çok driver kurulu olmadığı için en temel örneği mesela steam'den gta'yı indirmek için girdiğimde steam yamuluyordu Bilgisayar'a formatı attım bios driverini indirirken ekran gidip gelmeye başladı ve monitör 165 hz'e geçti neyse işte bios update'i attım cleaner falan işlemleri yaptım bi baktım banlıyım anlam veremedim ama şimdi ayıktım. Ben normalde driverleri oyunu indirip banımı açtıktan sonra kuruyorum fakat az önce dedim ya driveri indirirken ekran gidip geldi diye o ekran kartının driverini kurarkende aynısı oluyor mousenin falan driveri gidiyor geliyor falan aynısı oluyor yani ben bilgisayarı formatladıktan sonra 5 10 dakika sonra otomatik driverlerimi kuruyor benim bunu engellemem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bu işlerden anlayan bi cengaver varsa yardımcı olursa çok iyi olur veya ekran kartımın falan serial numarasına nasıl spoof atıcam bir bilgisi olan varsa yazabilirse cok memmnun olurum ekran kartım amd
Ekran kartı : rx580 4gb
İşlemci : r5 2600x
Anakart : Prime A320M-R
bende de vardı çözüm bulamadım
Post automatically merged:

sağolasın denerim olur inşalllah

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download Klasörüne sağ tık / özellikler / güvenlik / düzenle / ekle / everyone / adları denetle / tamam / tam denetim(izin verme) / uygula
Bunu yaptıktan sonra windows update dosyalarını indiremediği için güncelleme yapamıyacaktır.
Bazen Windows update servicesini kapatsan bile zorla kendini açar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...