Çözüldü Bilgisayarım oyunlarda alta alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
laptopda hangi oyuna girersem gireyim kendini otamatik direk alta alıyor tam ekran olduktan sonra ne kadar açmaya çalışsamda hep aynı kalıyor alta alıyor ben açıyom kendisi alta alıyor yardımcı olursanız sevinirim
tam ekran modunda alta alıyor ama pencere modunda herhangibir problem yaratmıyor

Son düzenleme:
Çözüm
Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
oyuna girince pencere modun da Alt+enter kombinasyonunu dener misin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda
yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

makalesindeki işlemi uyguladıktan sonra deneyiniz.

makalesindeki işlemi gerçekleştirip bilgisayarınızı yeniden başlatınız

Bundan da netice alamazsanız yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.

Kolay gelsin.

Çözüm
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Oynadığınız oyuna sağ tıklayıp özelliklere girip burdaki tikleri işaretleyip denermisiniz

Screenshot_1.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyuna girince pencere modun da Alt+enter kombinasyonunu dener misin

Oynadığınız oyuna sağ tıklayıp özelliklere girip burdaki tikleri işaretleyip denermisiniz

Ekli dosyayı görüntüle 72471
denedim hepsini ama yine düzelmedi oyun açılıyor açıldığı gibi alta tekrar tıklıyorum alt pencereden yine alta alıyor format atmam işim konusunda büyük risk son çare olarak onu deniyecem yardımınınız için teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uyumluluk ayarlarını kontrol edip windowslar arası geçiş yaptırırsan düzelebilir ben yaşadığımda bununla düzeltmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...