Uzman Üye
tam okumadın heralde açıldı şuan sıkıntı yok düzeldi ama önlem olarak ne yapa bilirim res atmak dan korkuyorum büyük ihtimalle windows dan kaynaklı şuan açıldı amaBüyük ihtimal ekran kartını yaktınız / kısa devre oldu.
en yakın tamirciye göstermen gerekir.
Evet okudum. cihazınız masa üstümü yoksa diz üstü mü ?tam okumadın heralde açıldı şuan sıkıntı yok düzeldi ama önlem olarak ne yapa bilirim res atmak dan korkuyorum büyük ihtimalle windows dan kaynaklı şuan açıldı ama
masa üstü şuan sıkıntı yok res atsammı dosyalarımı başaka yere atıorum ne olur ne olmaz dieEvet okudum. cihazınız masa üstümü yoksa diz üstü mü ?
windows sağlıklımı die kontrol edicek bi program felan varmı bildğinizEvet okudum. cihazınız masa üstümü yoksa diz üstü mü ?
Hayır bir şey olmaz. Kasper Sky crck'li öneriyorum. indirip kurduktan sonra tam tarama yapınız.masa üstü şuan sıkıntı yok res atsammı dosyalarımı başaka yere atıorum ne olur ne olmaz die
windows sağlıklımı die kontrol edicek bi program felan varmı bildğiniz
Açılmıyor.Görev yöneticisini açabiliyorsan aç oradan ayrıntılara gel explorer.exe'yi sil sonra sol üstteki dosya işaretine tıkla yeni görev çalıştır deyip explorer.exe yaz.
Görev yöneticisi devre dışı bırakıldı diye bir hata alıyorsan bilgisayar da büyük ihtimalle virüs vardır.Açılmıyor.
Şu an oyuna girince siyah ekrana düşüyor. Normalde dün akşam sıkıntı yoktu.Görev yöneticisi devre dışı bırakıldı diye bir hata alıyorsan bilgisayar da büyük ihtimalle virüs vardır.
Bilgisayarı eğer kontrol edebiliyorsan aşağıdaki adımları izleyerek görev yöneticisini aktif edebilirsin.
Ama sana yapacağım en büyük yardım bilgisayarını bir tamirciye baktırmak çünkü bu durumun bir sürü olasılıkları var. İyi günler dilerim.
- adım #1: başlat tuşuna basın.
- adım #2: arama kısmına çalıştır yazın ve tıklayın, açılan çalıştır ekranına ‘regedit' yazın ve çalıştırın.
- adım #3: burada HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dizinine gidin.
- adım #5: disabletaskmgr anahtarı üzerinde sağa tıklayın.
- adım #6: açılan menüden değiştir seçeneğine tıklayın.
- adım #7: değeri 0 olarak girin ve tamam butonuna tıklayın.
- adım #8: bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?