- Konuyu başlatan
-
Peki RX570ye bakacağımrx 570 iyidir. suankı sıstemın pubg kaldırmasa bile pubg lite kaldırabilme ıhtımalı cok yuksek bı dene derım
dostum işemci olarak i7 alabilirsinBütçen nedir
RX 5500 XT iyi bir ekran kartıdır
Hemen BakıyorumRX 5500 XT iyi bir ekran kartıdır
1050 Çok Düşünüyorum TeşekkürlerSistem gereksinimlerine baksan iyi olurdu ayrıca geri iade edebilirsin ama innialde karta iade ediyolar bende bir keresinde yanlış oyun aldım sonra kart iade istedim steam çüzdan iadesi yaptı 1050 alabilirsin ekran kartı olarak şuan aklıma o geldi
Tamam AAma 1050 Düşünüyorum Yinede TeşekkürlerDostum rs570 Veya Msı 1060 6 Gb Bunlarda Pahalı Dersen MSI GTX 1050 Tİ Gaming X Önerebilirim
Benim Mousem Farklı O Yüzden Hepsi 45Hassasiyetin ne az olsun ne de fazla. Kendine göre bir ayar tuttur onda oyna. FPS falan sıkıntı değil.
Evet Alacağım Diyer İşlemciler İçinde Bakıyorum1050ti iyi qnq
bende amd ryze 570 x var kaldırıyor ama daha yüksek bişe almak istersen olurBilgisayarım Steam Pubg Kaldırmıyor Verdiğim 87 tl Boşa Gitti Lütfen 1080 ti Altı Bişey Önerin
bende en iyi pubg litePu
Pubg Lite Yüklü
Aynen Knkbende amd ryze 570 x var kaldırıyor ama daha yüksek bişe almak istersen olur
bende en iyi pubg lite
ne zor ne kolay
Buldum YazmaKeşke onceden bir kontrol etseydin sistem gereksinimlerini
Dostum ilerde güzel bir bilgisayarın olunca oynarsın ben öyle yapıyorumsistemin ney ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?