bilgisayarıma giriyorlar galiba yardım gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merabalar format atmıştım bi ara formattan sonra e postama girip mesajları silip lol hesabım çalınmış discord adresimi kendi üzerine yapmış ve şifreyi felen deiştirdim ama bugün biri hesabıma girdi lolde yine aynı kişiymiş galiba ne yapabiliirm adam bilgisayarımda felen galiba bu adamları engellicek program var mı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Antivirüs programlarını bi dene istersen ama bence bunlara en iyi çözüm tekrardan format

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kaspersky Security Cloud Free indir ve bi tarama yap

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
keyloger yemiş olabilirsin tekrar format at düzeltemezsin

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hiç bir arkadaşın sana program falan attımı özelden?
Yada bilmedigin bir program falanmı indirdin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
internet agı kurarken ortak ag kurma ev olarak kur .yoksa senin veya baglantı kurdugun ınternet kiminse onun pc ile ilişkilene biiliyor .bir veya birden fazla pc varsa sıkıntı büyük

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Formattan sonra keylogger yemisin bi arkadsindan program falan aldinmi hic eposta bilgilerine erismesi icin pcye erismesi gerek

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Keylogger yüksek ihtimalle bazı keyloggerlar kolay bulunuyor antivüris programıyla combofix i tavsiye ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
keylogger yemişsin yani kısaca bastığın tüm harfler girdiğin şifreler siteler aklına gelebilecek her detay seni loglayan kişinin eline geçiyor.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Format ve ya Anti-Virüs sorununu çözer.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarı ucak moduna al veya bağlantıyı kes. Telefondan üye olduğun platformlardaki şifrelerini değiştir.
Telefondan şifreleri değiştirdikten / hesapları kurtardıktan sonra ucak modundan cık.
Bunu yapmanın sebebi, network olmadan logların saldırgana gidememesinden dolayı.

Ucak modundan cıktıktan sonra Kaspersky IS deneme sürümünü indir, tam tarama yap.
Tehditleri karantinaya aldıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Eğer formattan önce de öyleydi ise sanırım anakartını değiştirmen daha doğru olur. Eğer formattan sonra oldu ise keylogger ve trojan yemişsindir dostum. Format veya antivirüs programları sorununu bi ihtimal çözebilir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Simdi kanka keylogil atmış diyecem ama keylogili kullanabilmek icin tekrardan senin bilgisayarına bakması lazım ha keylogilin uzaktan kontrolu varmı bilmiyorum varsa ondan olabilir nasıl kurtulursun sorusunada baska birine gidip sağlam birine ama gidip tekrardan format attır

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kaspersky en iyisidir site ismi vermiycem full indir yaz çıkar trail versiyon aktif et bitmeden bir daha crackle cin gibi olur pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...