Proxy'ler sadece web siteleri için geçerli değil mi? Ben oyunlar için ipmi değiştirmek istiyorum.proxy kullanmayı denedin mi
Hiç öyle bir bildirim gelmedi. Gelseydi onaylardım zaten ama işte.kurulum aşamasında ağ bağlantısı izni gibi denetim masasından uyarı geliyor onu onaylaman gerekiyor onaylıyor musun ?
Eğer bunu yaparsam istediğim gibi ip değiştirebilecek miyim tıpkı normal vpn gibi?Windows ayarından VPN ekleyebilirsin, bookvpn'de nasıl yapacagınız yazıyor.
Zaten oradan istediğiniz lokasyonun k.adı ve şifresini alıyorsunuz önce baksaydınız keşke siteye.Hiç öyle bir bildirim gelmedi. Gelseydi onaylardım zaten ama işte.
Post automatically merged:
Eğer bunu yaparsam istediğim gibi ip değiştirebilecek miyim tıpkı normal vpn gibi?
Demek istediğim o değildi. Zaten siteye göz attım size yazmadan önce. Benim demek istediğim şuydu; ben günde 2 3 kere ip değiştiriyorum. Eğer sizin dediğinizi yaparsam istediğim kadar ip alabiliyor muyum yoksa bir sınırı var mı?Zaten oradan istediğiniz lokasyonun k.adı ve şifresini alıyorsunuz önce baksaydınız keşke siteye.
Yaklaşık 6-7 ülke var ve ipleri sınırlı maalesef.Demek istediğim o değildi. Zaten siteye göz attım size yazmadan önce. Benim demek istediğim şuydu; ben günde 2 3 kere ip değiştiriyorum. Eğer sizin dediğinizi yaparsam istediğim kadar ip alabiliyor muyum yoksa bir sınırı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?