Seçkin Üye
Olur inşallah
kanka ekran kartım okadar kötü değil dizüstü pclerin ekran kartı değişmez bu aradakanka ekran kartını değiştir gtada 60 70fps gördün diyelim en düşük ayarlarda görebilirsin sonra ram alırsın yoksa simdi ram alsan ekran kartı 2gb olduktan sonra ne fayda eder ki ama dersen ki ekran kartını degistiremem 4gb ram daha al 8 ram kullan
2400 mhz olursa okur baktım hangilerini desteklediğinebilgisayarın ram i okuyamaya bilir
Samsung evo serisini tak ben çok memnunum ssd mdanMerhabalar. Bilgisayarım özellikleri şu şekilde .
i7 7.nesil işlemci
DDR4
4GB RAM 2400 MHZ
GTX 950M Ekran kartı mevcut galiba 2 gb ekran kartı. Ayrıyetten gtx 630 m ekran kartı var masa üstünde falan onu KULLANIYOR GALİBA PC.
PC 60HZ dizüstü olduğu için.
Sormak itedğim şudur ben bu özelliklerle gt5 de araba ile şehirde gezerken falan çok donuyor kesinlikle oynanmıyor ama oyunu hikakye görevindeki ilk bölüm gayet akışkan
şimdi ben ddr4 16 gb ram alıp taksam toplamda 20 gb ram olucak ve Gta5 i 50,60 fps lerde oynayabilirmiyim ayrıyetten leptoba CD-ROOM Yerine ssd Taktırıcam ssd si yok bana sağlam iyi bir ssd önerirmisiniz.
şuanda pc de 4 gm ram varken atıyorum google sayfası açıkken 80 90 bellek yiyor ram mecbur taktırıcam zaten konuya hakim olanlar yazarsa sevinirim. ve VAKUMLU Fan almayı düşünüyorum bir zararı olurmu bilgisayara arkadaşlar şimdiden yardımlar için teşekkür ederim
samsung evo 860 ssd aldım 240 gbSamsung evo serisini tak ben çok memnunum ssd mdan
anakart 16gb ram desteklerse taktırıcamn desteklemez ise 8 taktırıcağım teşekkürler yorum içinSistemin iyi eğer drop yiyorsan ram taktır çünkü ram yetersiz olduğundan dolayı bilgisayar zorlanıyor bu sistemle valorant gibi oyunlarda yüksek değerler görürsün
desteklerse 16gb ram 2400 mhzKac mhz ram taktırcan ve kaç GB
kingsaton hyperx taktırıcağım zaten ama 4 gb değil desteklerse anakartım 16 gb desteklemez ise 8 gb taktırıcağımbak beni dinle 4 gb rem al kinston en iyi rem markası beni dinle