şimdi şöyleki normalde 2 haftadır pc bişey indirmemişstim ve lol hilesi kullanıdğımdan anti virüs kapalıydı bende geçen açıyım dedim ve bi baktım yok cidden silinmişti başta bi sorun zannetim amam öyle değildi başta ondan farketmiştim ama 2 sorun vardı 1 visual studio oto kapanıyodu pc günceleme almıyodu ve 8 marta steame 8 kişi girmeye çalıştı kardeşimin roblox hesabı giti ve büsürü pc format atıcam
1)çalınan hesaplarımı nasıl geri alıcam
2) bu beliki açık bi şekilde insternete yüklenmiş bende paylaştıkları yeri bulabilirmiyim
3) farklı olarak ben kendi hesabımda oynamıyodum ve 2 doğrulama kullandığımdan bişey olmadı ama kız kardeşimin roblox hesabı şifresini değiştirmişler toplamda heralde 3.4 civarı bi robux yatırıldı almanın bi yolu varmı?
spotify da aynı durumda şuan baktım günde 20 kişi filan giriyo
1)çalınan hesaplarımı nasıl geri alıcam
2) bu beliki açık bi şekilde insternete yüklenmiş bende paylaştıkları yeri bulabilirmiyim
3) farklı olarak ben kendi hesabımda oynamıyodum ve 2 doğrulama kullandığımdan bişey olmadı ama kız kardeşimin roblox hesabı şifresini değiştirmişler toplamda heralde 3.4 civarı bi robux yatırıldı almanın bi yolu varmı?
Post automatically merged:
spotify da aynı durumda şuan baktım günde 20 kişi filan giriyo
Moderatörün son düzenlenenleri: