şimdi şöyleki normalde 2 haftadır pc bişey indirmemişstim ve lol hilesi kullanıdğımdan anti virüs kapalıydı bende geçen açıyım dedim ve bi baktım yok cidden silinmişti başta bi sorun zannetim amam öyle değildi başta ondan farketmiştim ama 2 sorun vardı 1 visual studio oto kapanıyodu pc günceleme almıyodu ve 8 marta steame 8 kişi girmeye çalıştı kardeşimin roblox hesabı giti ve büsürü pc format atıcam
1)çalınan hesaplarımı nasıl geri alıcam
2) bu beliki açık bi şekilde insternete yüklenmiş bende paylaştıkları yeri bulabilirmiyim
3) farklı olarak ben kendi hesabımda oynamıyodum ve 2 doğrulama kullandığımdan bişey olmadı ama kız kardeşimin roblox hesabı şifresini değiştirmişler toplamda heralde 3.4 civarı bi robux yatırıldı...
çalınan hesaplarınızı eğer mailleriniz çalınmadı ise satın alım sonrası size verilen e-faturayı geri almak istediğiniz hesabın sitesine girip ticket atmanız gerekir bu işlem sonrası hesap size muhtemel olarak verilir .şimdi şöyleki normalde 2 haftadır pc bişey indirmemişstim ve lol hilesi kullanıdğımdan anti virüs kapalıydı bende geçen açıyım dedim ve bi baktım yok cidden silinmişti başta bi sorun zannetim amam öyle değildi başta ondan farketmiştim ama 2 sorun vardı 1 visual studio oto kapanıyodu pc günceleme almıyodu ve 8 marta steame 8 kişi girmeye çalıştı kardeşimin roblox hesabı giti ve büsürü pc format atıcam
2) bu beliki açık bi şekilde insternete yüklenmiş bende paylaştıkları yeri bulabilirmiyim
3) farklı olarak ben kendi hesabımda oynamıyodum ve 2 doğrulama kullandığımdan bişey olmadı ama kız kardeşimin roblox hesabı şifresini değiştirmişler toplamda heralde 3.4 civarı bi robux yatırıldı almanın bi yolu varmı?
Post automatically merged:
spotify da aynı durumda şuan baktım günde 20 kişi filan giriyo
saolun bu bilgiler sanırsam bi toplulukta paylaşılmış nerde paylaşılabilir ve açık açık ipleri gözüküyo bazıları statik ip ben bişey yapabilirmiyimçalınan hesaplarınızı eğer mailleriniz çalınmadı ise satın alım sonrası size verilen e-faturayı geri almak istediğiniz hesabın sitesine girip ticket atmanız gerekir bu işlem sonrası hesap size muhtemel olarak verilir .
işlemler muhtemelen proxy ile yapılmıştır yani gerçek iplerini bulup dava açabilirsiniz fakat onuda bulabileceğinizi zannetmiyorum .saolun bu bilgiler sanırsam bi toplulukta paylaşılmış nerde paylaşılabilir ve açık açık ipleri gözüküyo bazıları statik ip ben bişey yapabilirmiyim
Karspersky antivirüs programını indir ve tam tarama yap hiçbir virüs dayanamaz bu antivirüs programına ruslar bu işte profesyoneldirşimdi şöyleki normalde 2 haftadır pc bişey indirmemişstim ve lol hilesi kullanıdğımdan anti virüs kapalıydı bende geçen açıyım dedim ve bi baktım yok cidden silinmişti başta bi sorun zannetim amam öyle değildi başta ondan farketmiştim ama 2 sorun vardı 1 visual studio oto kapanıyodu pc günceleme almıyodu ve 8 marta steame 8 kişi girmeye çalıştı kardeşimin roblox hesabı giti ve büsürü pc format atıcam
3) farklı olarak ben kendi hesabımda oynamıyodum ve 2 doğrulama kullandığımdan bişey olmadı ama kız kardeşimin roblox hesabı şifresini değiştirmişler toplamda heralde 3.4 civarı bi robux yatırıldı almanın bi yolu varmı?
Gmailler sendeye başka bir cihazdan hesap şifrelerini değiştir ardındna pc ye format atarak sorunu düzeltebilirsinşimdi şöyleki normalde 2 haftadır pc bişey indirmemişstim ve lol hilesi kullanıdğımdan anti virüs kapalıydı bende geçen açıyım dedim ve bi baktım yok cidden silinmişti başta bi sorun zannetim amam öyle değildi başta ondan farketmiştim ama 2 sorun vardı 1 visual studio oto kapanıyodu pc günceleme almıyodu ve 8 marta steame 8 kişi girmeye çalıştı kardeşimin roblox hesabı giti ve büsürü pc format atıcam
Çalınan hesapları support metinleri yazarak alabilirsinşimdi şöyleki normalde 2 haftadır pc bişey indirmemişstim ve lol hilesi kullanıdğımdan anti virüs kapalıydı bende geçen açıyım dedim ve bi baktım yok cidden silinmişti başta bi sorun zannetim amam öyle değildi başta ondan farketmiştim ama 2 sorun vardı 1 visual studio oto kapanıyodu pc günceleme almıyodu ve 8 marta steame 8 kişi girmeye çalıştı kardeşimin roblox hesabı giti ve büsürü pc format atıcam
Çalınan hesapların e-posta adresleriyle ticket aç ve durumunu detaylı bir şekilde anlat. Bilgisayarına kesinlikle format atmalısın. Günümüzde virüsler için birçok taktik geliştirildi ve ne kadar tarama yapsan bile kolay kolay kurtulamazsın. ISO'yu indirdikten sonra yazdırma işlemine geçtiğinde internet bağlantını kesmeni öneririm.şimdi şöyleki normalde 2 haftadır pc bişey indirmemişstim ve lol hilesi kullanıdğımdan anti virüs kapalıydı bende geçen açıyım dedim ve bi baktım yok cidden silinmişti başta bi sorun zannetim amam öyle değildi başta ondan farketmiştim ama 2 sorun vardı 1 visual studio oto kapanıyodu pc günceleme almıyodu ve 8 marta steame 8 kişi girmeye çalıştı kardeşimin roblox hesabı giti ve büsürü pc format atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?