Bilgisayarıma virüs mü bulaştı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Son zamanlarda 1 tane torrent oyun indirmiştim ondan bu yana pc açılınca bir anda google da bir sekme kendi kendine açılıyor ki sitenin içeriğini göremiyorum eset kullanıyorum engelliyor fakat korumayı kapatıp girmeye çalıştığımda ise başka bir siteye atıyor açıkcası 1 tane daha back door virüsü yemek istemiyorum bu virüsü nasıl kaldırabilirim bilgisi olan yardım edebilirmi

edit : konu açıklığa kavuştu kilit olabilir :D

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Başlangıç yönetiminden bir bak varsa engelle ordan yoksa oyunun kurulu olduğu klasoru kontrol et link varmı diğer türlü advanced system care ile tara

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eset temizlemiyo mu krşm?
temizliyor fakat bu sorun halen ortadan kalkmadı
Başlangıç yönetiminden bir bak varsa engelle ordan yoksa oyunun kurulu olduğu klasoru kontrol et link varmı diğer türlü advanced system care ile tara
başlangıç ayarlarına bakmıştım biraz garip olcak program isimli bir program gördüm herhangibir fotoğrafı başlatmaya etkisi yok yani birşey yazmıyor onu kapattım şu an pc mi yeniden başlatamama denediğim zaman geri dönüş yaparım

Hard Coder
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
canım öncelikle registry'dan run kısmına bak bir şey yoksa normal run klasörüne bak

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Görev yöneticinde bul o dosya konumu bul ordaki random isimli ve kulanmadığın vüris olabileceğini sandığın tüm dosyaları sil geri dönüşüm den vs sil bide pcyi anti vürisle tarat

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Görev yöneticinde bul o dosya konumu bul ordaki random isimli ve kulanmadığın vüris olabileceğini sandığın tüm dosyaları sil geri dönüşüm den vs sil bide pcyi anti vürisle tarat
o programa sağ tıkladığımda dosya konumunu aç yazısı kapalı oluyor yani nası desem tıklanmıyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ComboFix tavsiye edebileceğim bir program ancak eğer Win 8 - 10 kullanıyor isen en son onlarda çalışmıyordu. Gizlenen bir virüs olabilir, en son çare sistemi yedeklemiş isen geriye alabilirsin bir sıkıntı çıkmaz. İyi forumlar

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bro internetten kaspersky virüs removal tool indir tarat temizle sonra malware anti malware indir sistemi tarat sonra combofix indir pcyi yeniden başlat temizlenir

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bundan emin değilsen tara veya combofix kullan
@of nope king combo fix hata veriyor
Screenshot_2.png

Malwarebytes ile tarat virüs bulursa otomatik temizleyecektir.
hata veriyor
Bro internetten kaspersky virüs removal tool indir tarat temizle sonra malware anti malware indir sistemi tarat sonra combofix indir pcyi yeniden başlat temizlenir
Kardeş bildiğin tüm güçlü anti virüs programlarını önermişsin :D yine de deneyeceğim
Kullandığın tarayıcıyı kaldırıp tekrar yükle. Olmazsa kayıt defterine işlemiştir Ordan bulup sil
demesi kolay nasıl bulup sileceğim ?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o programa sağ tıkladığımda dosya konumunu aç yazısı kapalı oluyor yani nası desem tıklanmıyor
C deki bütün dosyalara bak random isimli veya hiç bilmediğin ismi olan dosyaları sil dediğim gibi sonra tarat pcni
Post automatically merged:

Hiç biri olmuyorsa yeni kulanıcı aç bütün bilgilerine oraya geçir diğer kulanıcıyıda tüm dosyaları ile sil (Ben böyle yapmıştım antivüris vs yaramadı) Kesin çözümdür

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
C deki bütün dosyalara bak random isimli veya hiç bilmediğin ismi olan dosyaları sil dediğim gibi sonra tarat pcni
Post automatically merged:

Hiç biri olmuyorsa yeni kulanıcı aç bütün bilgilerine oraya geçir diğer kulanıcıyıda tüm dosyaları ile sil (Ben böyle yapmıştım antivüris vs yaramadı) Kesin çözümdür
Dostum yardımın için teşekkürlre işe yaramadı fakat malwarebytes ile yaptığım taramada virüsü buldu ve sildim

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim siz olmasanız muhtemelen bulamayacaktım konu kilit olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...