temizliyor fakat bu sorun halen ortadan kalkmadıeset temizlemiyo mu krşm?
başlangıç ayarlarına bakmıştım biraz garip olcak program isimli bir program gördüm herhangibir fotoğrafı başlatmaya etkisi yok yani birşey yazmıyor onu kapattım şu an pc mi yeniden başlatamama denediğim zaman geri dönüş yaparımBaşlangıç yönetiminden bir bak varsa engelle ordan yoksa oyunun kurulu olduğu klasoru kontrol et link varmı diğer türlü advanced system care ile tara
o programa sağ tıkladığımda dosya konumunu aç yazısı kapalı oluyor yani nası desem tıklanmıyorGörev yöneticinde bul o dosya konumu bul ordaki random isimli ve kulanmadığın vüris olabileceğini sandığın tüm dosyaları sil geri dönüşüm den vs sil bide pcyi anti vürisle tarat
@of nope king combo fix hata veriyorBundan emin değilsen tara veya combofix kullan
hata veriyorMalwarebytes ile tarat virüs bulursa otomatik temizleyecektir.
Kardeş bildiğin tüm güçlü anti virüs programlarını önermişsinBro internetten kaspersky virüs removal tool indir tarat temizle sonra malware anti malware indir sistemi tarat sonra combofix indir pcyi yeniden başlat temizlenir
demesi kolay nasıl bulup sileceğim ?Kullandığın tarayıcıyı kaldırıp tekrar yükle. Olmazsa kayıt defterine işlemiştir Ordan bulup sil
C deki bütün dosyalara bak random isimli veya hiç bilmediğin ismi olan dosyaları sil dediğim gibi sonra tarat pcnio programa sağ tıkladığımda dosya konumunu aç yazısı kapalı oluyor yani nası desem tıklanmıyor
Dostum yardımın için teşekkürlre işe yaramadı fakat malwarebytes ile yaptığım taramada virüsü buldu ve sildimC deki bütün dosyalara bak random isimli veya hiç bilmediğin ismi olan dosyaları sil dediğim gibi sonra tarat pcni
Post automatically merged:
Hiç biri olmuyorsa yeni kulanıcı aç bütün bilgilerine oraya geçir diğer kulanıcıyıda tüm dosyaları ile sil (Ben böyle yapmıştım antivüris vs yaramadı) Kesin çözümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?