Bilgisayarımda istegim dışında link gönderimi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
site de paylaşılan ve yt üzeri paylaşılan hileleri indirdigimde instama giriş kodu veya instam da st ve post paylaşımı steam hesabımda birilerine link gönderimi oluyor nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
site de paylaşılan ve yt üzeri paylaşılan hileleri indirdigimde instama giriş kodu veya instam da st ve post paylaşımı steam hesabımda birilerine link gönderimi oluyor nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim
sitede değilde youtubedakileri açarsan babanın çorabına kadar bulunursun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu forumda ki hilelerden bir problem olacağını sanmıyorum gerçekten ama yt den indirdiğini söylüyorsun bilgisayarına virüs bulaşma ihtimali olması gerekenden fazla diye düşünüyorum bilgisayarına "karspersk" antivirüsünü tam taramaya getirirsen tüm virüsleri kaldıracağını düşünüyorum ve eğer kalkmazsa temiz kurulumlu format şart

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Mh dışındaki forumlardan ve sitelerden hile kullanırken dikkat et hocam.

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ytden hile indirmek mi kanka geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka virus totale bi at her hilede kırmızı çıkıyo ama isimlerine bak keylogger falan varmı veya değişik isimli varmı diye yüzde yüz vardır

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, Hilelerin ve kullandığınız XFProjectin 3.şahıs kişilerin eline geçmesin diye koruma koyulmaktadır. hilelerimizin bütünlüğünde hiçbir şekilde zararlı yazılım bulunmamaktadır. Farklı sitelerden indirmiş olduğunuz hileleri vt kontrolü yapmadan kullanmanızı önermeyiz. iyi forumlar.

Daha detaylı anlatım için burayı ziyaret edebilirsin
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...