sitede değilde youtubedakileri açarsan babanın çorabına kadar bulunursunsite de paylaşılan ve yt üzeri paylaşılan hileleri indirdigimde instama giriş kodu veya instam da st ve post paylaşımı steam hesabımda birilerine link gönderimi oluyor nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim
Bu forumda ki hilelerden bir problem olacağını sanmıyorum gerçekten ama yt den indirdiğini söylüyorsun bilgisayarına virüs bulaşma ihtimali olması gerekenden fazla diye düşünüyorum bilgisayarına "karspersk" antivirüsünü tam taramaya getirirsen tüm virüsleri kaldıracağını düşünüyorum ve eğer kalkmazsa temiz kurulumlu format şartsite de paylaşılan ve yt üzeri paylaşılan hileleri indirdigimde instama giriş kodu veya instam da st ve post paylaşımı steam hesabımda birilerine link gönderimi oluyor nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim
kanka virus totale bi at her hilede kırmızı çıkıyo ama isimlerine bak keylogger falan varmı veya değişik isimli varmı diye yüzde yüz vardırsite de paylaşılan ve yt üzeri paylaşılan hileleri indirdigimde instama giriş kodu veya instam da st ve post paylaşımı steam hesabımda birilerine link gönderimi oluyor nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim