site de paylaşılan ve yt üzeri paylaşılan hileleri indirdigimde instama giriş kodu veya instam da st ve post paylaşımı steam hesabımda birilerine link gönderimi oluyor nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim
site de paylaşılan ve yt üzeri paylaşılan hileleri indirdigimde instama giriş kodu veya instam da st ve post paylaşımı steam hesabımda birilerine link gönderimi oluyor nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim
Bu forumda ki hilelerden bir problem olacağını sanmıyorum gerçekten ama yt den indirdiğini söylüyorsun bilgisayarına virüs bulaşma ihtimali olması gerekenden fazla diye düşünüyorum bilgisayarına "karspersk" antivirüsünü tam taramaya getirirsen tüm virüsleri kaldıracağını düşünüyorum ve eğer kalkmazsa temiz kurulumlu format şart
Merhabalar, Hilelerin ve kullandığınız XFProjectin 3.şahıs kişilerin eline geçmesin diye koruma koyulmaktadır. hilelerimizin bütünlüğünde hiçbir şekilde zararlı yazılım bulunmamaktadır. Farklı sitelerden indirmiş olduğunuz hileleri vt kontrolü yapmadan kullanmanızı önermeyiz. iyi forumlar.