Reis iyi yazmışın teşekkür ederim nvidia updater i indirmiştim daha öncesinden bütün driver ler güncel bilgisayarı temizlik programıyla tarattım toplam 400 gb çöp temizledim diğer dediklerinide yapayım eyvallahÖncelikle Speecy indir driverların durumunu kontrol et , bios updateden tut hepsini updatelemen lazım örneğin pc lenovo ise lenovonun kendi sitesinden updateri indirmen lazım indir , atıyorum ekran kartı nvidia ise onunda nvidia sayfasından driverini indirmen lazım en güncelini geriye kalan herşeyinde güncel olduğundan emin olduktan sonra CCleaner ile herşeyi temizle 360 Security ile hızlandırma vs yap ( yine temizlik işte ) karpersky indir full bir root kit ve virüs taraması yap ardından masaüstünde ne kadar klasör var ise onları tek klasöre topla ve o klasörü C:/ ye at ardından C:/ ye attığın klasörü masaüstüne kısayol ata , görev çubuğunda eğer 10 dan fazla kısayol olursa kasma yapıyor ( öznel ) gereksiz olanları kaldır , masaüstü arkaplanını tek renk düz arkaplan yap son olarak CCleaner kullanarak gereksiz ne kadar program var ise kaldır son bir CCleaner temizliğinden sonrada yeniden başlat . Bende laptop kullanıcısıyım birkaç yıldır aynı pc yi kullanıyorum Lenovo B590 bunları yaptıktan sonra fişek gibi oldu ayrıca önerilerim tamamen bu güne kadarki tecrübelerimcedir kolay gelsin . Not karpersky ve diğer antivirüs vs ne var ise işin bittikten sonra onları görev çubuğu kısmından kapat ram yemesin biliyorsundur diye düşünmüştüm yazmamıştım yinede yazayım oyuna vs girmeden önce Görev Yöneticisini açıp ne kadar gereksiz program var ise kapatmalısın yoksa örn 8 gb ram varsa yarısından fazlasını kullanamazsın .
Speecy indirdinmi ? Driver Booster herşeyi halledemiyorReis iyi yazmışın teşekkür ederim nvidia updater i indirmiştim daha öncesinden bütün driver ler güncel bilgisayarı temizlik programıyla tarattım toplam 400 gb çöp temizledim diğer dediklerinide yapayım eyvallah
Evet indirdimSpeecy indirdinmi ? Driver Booster herşeyi halledemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?