Seçkin Üye
katılıyorumRamı değiştir ve sistemi en az 16gb cıkarmanı tavsiye ederim.
katılıyorumRamı değiştir ve sistemi en az 16gb cıkarmanı tavsiye ederim.
o işlemcinin max desteklediği ram frekansı ddr3 1333/1600Asus Rx480 Dual 4gb 256 Bit ekran kartım var i5 3470s 2,90 ghz 8gb 1333mhz ram var 500gb ssd ve ben bu sistemle bırcok oyuna gırebılıyorum ama her oyunda darbogaz yapıyor ben ekran kartı alamıcam ama bana uygun yollu ekran kartıma uygun anakart ram ve işlemci düşünüyorum ve bu konular hakkında fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz
kardeşim şu anda iyi bir şey alıcaksan uıygun sıfır deyil sıfır denginde sahibinden veya letgo gibi yerlerde sıfır denginde var ordan uyguna alabilirsin ben öyle topladımAsus Rx480 Dual 4gb 256 Bit ekran kartım var i5 3470s 2,90 ghz 8gb 1333mhz ram var 500gb ssd ve ben bu sistemle bırcok oyuna gırebılıyorum ama her oyunda darbogaz yapıyor ben ekran kartı alamıcam ama bana uygun yollu ekran kartıma uygun anakart ram ve işlemci düşünüyorum ve bu konular hakkında fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz
ben bi ara pc termal macunu degişmek için actım ekran kartı işlemci filan sonra ram slotlarını temizlerken ram lerin üzerinde yazıyordu ddr3 8gb 1333mhz yazıyordu ordan bıldıgım içinhocam işlemcide darboğaza sokuyor olabilir işlemciyi yükseltmeni öneriririm birde emin misiniz 1333 mhz olduğundan
işlemcim 1155 pin 4 cekirdek i5 3470sişlemcin kaç çekirdek ? sistemin dar boğaz yapacak gibi durmuyorda
aynen oleymiş kardesım ram leri yukseltıcem sonra anakart işlemci bi ram benım basıma neler actıram çok düşük
mantıklı çünkü herkes farklı kafada yazıcakDostum bi pc ciye git istersen