Bilgisayarımda virüs gibi birşey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikse selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar
Bilgisayarımda bir sorun var hakkında bilgisi olan varsa ve ya önerisi paylaşırsa çok memnun olurum
öncelikle program kuramıyoru kurulum ekranında donuyor kalıyor çok nadiren mavi ekran veriyor
güvebli mod ile 360 total security indirmeye çalıştım ama normal giriş yaptığımda kullanamadım direk çöktü program
combofix diye bi uygulama varmış onuda denedim ama değişen birşey olmadı
çok fazla yavaşladı bilgisayarım
denetim masasına giremiyorum girince takılıp kalıyor
daha önceden indirdiğim IObit unistaller programı ile silebiliyorum ccleaner ile temizleme yapıyorum ama değişen birşey olmuyor avast antivirüs indirdim ama oda çöktü
lütfen yardımcı olun

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
If it is a priority, hail aleyküm friends auspicious ramadan
I'd appreciate it if anyone had any information about my computer or if he shared the suggestion.
first of all, the program does not freeze on the setup screen, very rarely gives a blue screen
I tried to download 360 total security with moth mode but I couldn't use it when I checked in normal, it crashed directly into the program
There's a practice called combofix, and I tried it, but nothing changed.
it slowed too slowed down my computer
I can't get into the control table, and when you get in, it gets stuck
I am cleaning with ccleaner that I can delete with the IObit unistaller program that I have previously downloaded but nothing is changing avast antivirus downloaded but the room collapsed
please help
Well
Try SMADEV ANTIVIRUS

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Zamanında bilgisayarıma öyle bir virüs bulaştı ki googleye girip antivirüs yazdığım gibi pc donuyordu . Telefondan indirip usb ye atıp güvenli modda başlatarak kurmuştum programı anca sorunum öyle çözüldü . Sonrasında içime sinmedi format attım.

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sana öneri vereyim bütün antivürüs programlarını sil bilgisayarını yeniden başlat ve panda antivürüs yükle o herşeyi halleder kesin çözüm

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Zamanında bilgisayarıma öyle bir virüs bulaştı ki googleye girip antivirüs yazdığım gibi pc donuyordu . Telefondan indirip usb ye atıp güvenli modda başlatarak kurmuştum programı anca sorunum öyle çözüldü . Sonrasında içime sinmedi format attım.
ya hacı benim biraz ailevi problemlerim var bilgisayarcıya götüremem para biriktirmem lazım evde kendim atmaya çalıştım ama yapamadım ya
Post automatically merged:

sana öneri vereyim bütün antivürüs programlarını sil bilgisayarını yeniden başlat ve panda antivürüs yükle o herşeyi halleder kesin çözüm
kanka bilgisayarımda şuan da antivürüs programı yok pandayı daha önce duymuştum bi denerim çok sağ ol

Üye
7 HİZMET YILI
ne zamandır sorun var. zamanını biliyorsan sistem geri yüklemeyi denemelisin

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ya hacı benim biraz ailevi problemlerim var bilgisayarcıya götüremem para biriktirmem lazım evde kendim atmaya çalıştım ama yapamadım ya

kanka bilgisayarımda şuan da antivürüs programı yok pandayı daha önce duymuştum bi denerim çok sağ ol
Aslında zor bir tarafı yok siteden iso dosyasını indirip refus programıyla veya herhangi başka bir programla usb ye dosyayı yazdırıyorsunuz sonrasında geri kalan adımlar program kurmak gibi çok basit youtubede küçük bir araştırmayla öğrenebilirsiniz. Ki tavsiyemdir öğrenin format için bilgisayarcıya gidip 30-40tl vermek pek sağlıklı bir fikir değil.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ne zamandır sorun var. zamanını biliyorsan sistem geri yüklemeyi denemelisin
dostum sistem geri yüklemeyi denedim ancak seçenekler çıkmıyor ya

Aslında zor bir tarafı yok siteden iso dosyasını indirip refus programıyla veya herhangi başka bir programla usb ye dosyayı yazdırıyorsunuz sonrasında geri kalan adımlar program kurmak gibi çok basit youtubede küçük bir araştırmayla öğrenebilirsiniz. Ki tavsiyemdir öğrenin format için bilgisayarcıya gidip 30-40tl vermek pek sağlıklı bir fikir değil.
kanka bilgisayara program kuramıyorumki iso dosyasını çıkarayım be

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
imkanınız var ise sıfırdan format attırmanız sizin yararınıza olacaktır.

Üye
8 HİZMET YILI
En iyisi format format sonra sağlam bir antivirüs kurmak

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
antivirüs indirmeye çalış sonra direk format kardeşim aksatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...