Bilgisayarımda virüs gibi birşey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikse selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar
Bilgisayarımda bir sorun var hakkında bilgisi olan varsa ve ya önerisi paylaşırsa çok memnun olurum
öncelikle program kuramıyoru kurulum ekranında donuyor kalıyor çok nadiren mavi ekran veriyor
güvebli mod ile 360 total security indirmeye çalıştım ama normal giriş yaptığımda kullanamadım direk çöktü program
combofix diye bi uygulama varmış onuda denedim ama değişen birşey olmadı
çok fazla yavaşladı bilgisayarım
denetim masasına giremiyorum girince takılıp kalıyor
daha önceden indirdiğim IObit unistaller programı ile silebiliyorum ccleaner ile temizleme yapıyorum ama değişen birşey olmuyor avast antivirüs indirdim ama oda çöktü
lütfen yardımcı olun
en sağlıklısı temiz bir kurulum.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bilgisayar mühendisliği okuyorum bu sebeple tahmin edersiniz ki aktif bilgisayar kullanıyorum ve çok fazla indirme yapıyorum ama daha virüs programı kullanmadım. Doğru ve güvenilir siteden indirme yapınca çok etkilenmiyor bilgisayar. Eğere format atmayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ben format atım olmadı en sonda bilgisayarcıda yaptıtım dostum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum MBSetup aşırı sağlamdır ücretsiz ben bilgisayarımda ki tüm trojanları onla yok ettim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bilgisayar mühendisliği okuyorum bu sebeple tahmin edersiniz ki aktif bilgisayar kullanıyorum ve çok fazla indirme yapıyorum ama daha virüs programı kullanmadım. Doğru ve güvenilir siteden indirme yapınca çok etkilenmiyor bilgisayar. Eğere format atmayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim
Aynen bende virüs programı kullanmıyorum.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Temiz bir format lazım
Bu arada Hiç Flash bellek taktın mi pcye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...