8 Tem 2021 #1 halitluca1 Onaylı Üye Katılım 23 Tem 2020 Mesajlar 118 Tepki puanı 29 Ödüller 7 5 HİZMET YILI Selamlar bilgisiyarım da daha önce h1le kullandım bunun yanında virüsleri ve h1le kalıntılarını nasıl temizleyebilirim yardımcı olur musunuz
Selamlar bilgisiyarım da daha önce h1le kullandım bunun yanında virüsleri ve h1le kalıntılarını nasıl temizleyebilirim yardımcı olur musunuz
Çözüm #Roaccat 8 Tem 2021 Tam anlamıyla temizlemek istiyorsanız temiz bir format atın. Bunun haricinde antivirüs programları ile (Kaspersky veya MalwareBytes) taratıp virüslerden kurtulabilirsiniz. Kalıntı dosyalar içinde %temp% , temp ve prefetch klasörlerini silin.
Tam anlamıyla temizlemek istiyorsanız temiz bir format atın. Bunun haricinde antivirüs programları ile (Kaspersky veya MalwareBytes) taratıp virüslerden kurtulabilirsiniz. Kalıntı dosyalar içinde %temp% , temp ve prefetch klasörlerini silin.
8 Tem 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Tam anlamıyla temizlemek istiyorsanız temiz bir format atın. Bunun haricinde antivirüs programları ile (Kaspersky veya MalwareBytes) taratıp virüslerden kurtulabilirsiniz. Kalıntı dosyalar içinde %temp% , temp ve prefetch klasörlerini silin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Tam anlamıyla temizlemek istiyorsanız temiz bir format atın. Bunun haricinde antivirüs programları ile (Kaspersky veya MalwareBytes) taratıp virüslerden kurtulabilirsiniz. Kalıntı dosyalar içinde %temp% , temp ve prefetch klasörlerini silin.