Bilgisayarımdaki sorun nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle bilgisayarımın özellikleri gayet iyi yani genel olarak orta seviyede bir bilgisayarım var
8 GB RAM | İNTEL (R) İ 7 - 3770 CPU @ 3.40G Hz | 8 Çekirdek işlemci | Ekran kartı Amd 5450 | (Bilgisayardaki alan ile ilgili bi sorun var dicekseniz hayır yok toplamda 1.5 TB boş yerim var | Sürüm: Windows 10 pro

Bu bilgileri paylaştım çünkü oyunlarda yeterli performansı görmüyorum hayır cidden çıldırıcam arkadaşımın bilgisayarı benden kat kat kötü benden yüksek fps alıyor anlamıyorum kafayı yiyorum nasıl olurda benden yüksek fps olabilir bilgisayarımın her özelliği daha iyi (oyun grafik ayarları eşit)
ve aynı zamanda durduk yere bile bilgisayar donuyor,kasıyor,kafayı yiyor

Bilgisayarımda virüs mü var dicem ama neredeyse çoğu anti virüs progamından tarama yaptım pekte birşeye yaramıyolar gittim en iyi anti virüs progamlarını yükledim gene birşey yaramadı bana hiç anti virüs progamı filanda önermeyin önerceksenizde lütfen gerçek işe yarayacak birşey olsun çünkü bilgisayarımı sıfırlayasımta yok içinde bir sürü kod,hack,progamlama tarzı gibi dosyalar filan var

tabi bundan önce bilgisayarımda virüs olup olmadığını anti virüs progamı dışında nasıl anlayabilirim ve bu bilgisayarımdaki sorun nedir ?
(Not: bilgisayar eski değil 2015 yapımı)
(2.Not: Windowsum güncelleştirme hatası alıyor bununla alakalı olabilir mi ? )

Bu arada şu güncelleştirme sorununuda nasıl çözeceğimi söylerseniz gerçekten çok iyi olur
1564885031050.png

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2015 de toplamışsın fakat ekran kartın kötü bir seçim olmuş arriyeten win10 crackli kullanıyorsan netten güncel olanı indirip formatlarsın güncel sürüme gelirsin sadece win değil genel olarak pc yi güncel tutmanda gerekir bios una kadar

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Wındows 10 1903 teniz uefı kurulum yapabilirsini bu sorunlarını düzemtecektir ayrıca boot kısmından usb sectiniğinizde kurulum baslayacaktor lakin kurulmaa basla butonuna basmadan önce harddiskini tamaemn silmezniz yararıbıza olacaktır bu işlem shit+f10 cmd ekranı geldiğinde sırasıyla su ları yazın.

1- dıskpart
2- list disk
3 select disk 0
4- clean
5- convert gpt
6-exit
7: exit işlem bittiğinde kuruluma baslayın.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ben dede aynı sorun formatı yeni attım ama d ye atmadım herhangi bir vürüs kalmış olabilir yüksek ihtimal hard diski tamamen silcem ets 2 kasıyor benimkide iyi bir pc eskiden gta 5 60 fps ye yakındım 2013 pc monster abra A5 V2 8 gb ram intel hd grap 4600
GTX 765m 2gb 128 bit
Post automatically merged:

ben dede aynı sorun formatı yeni attım ama d ye atmadım herhangi bir vürüs kalmış olabilir yüksek ihtimal hard diski tamamen silcem ets 2 kasıyor benimkide iyi bir pc eskiden gta 5 60 fps ye yakındım 2013 pc monster abra A5 V2 8 gb ram intel hd grap 4600
GTX 765m 2gb 128 bit
EDİT:laptop

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
GTX 765m 2gb 128 bit

EDİT:laptop
Evet dostum bende virüs olduğunu düşünüyorum çünkü net ve açık bir şekilde Önceden böyle değildi bu bilgisayar hemde hiç değildi

2015 de toplamışsın fakat ekran kartın kötü bir seçim olmuş arriyeten win10 crackli kullanıyorsan netten güncel olanı indirip formatlarsın güncel sürüme gelirsin sadece win değil genel olarak pc yi güncel tutmanda gerekir bios una kadar
Evet dostum doğru söylüyorsun ama ilk öncelikle bilgisayarı ben toplamadım hazır bilgisayar dayım getirmişri önceden her neyse ama güncelleme hataları alıyorum mesela radeon adm ekran kartıma 2 tane güncelleme gelmiş güncelle diyorum radeon kendini kapatıyor filan falan aynı şekilde windows 10'unda gücelleyeyemiyor biliyor musun bunun çözümünü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...