Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Sa arkadaslar umarım iyisinizdir lafı uzatmadan birşey soracağım cidden bilenler yazarsa sevinirim ben bir tuzağa düştüm ve bir virüs yedim görev yöneticisinden ve daha 10larca tam denetimli programdan başlangıcı kontrol ettim virüs vb yok herşeyide devre dışı bıraktım temp,prefetch ve buna benzer pc log konumlarına baktım exe logları yok ama virüsün ana oturduğu konumu bulamıyorum çok sağlam bir şekilde gizlenmiş ve ana virüs random konumlara dllhost svchost wlanext winnit buna benzer orijinal sistem dosyalarının kopyasını atıyor özelliklerinde Garip şekilde z0om video yazıyor pcmi malwarebytes ve eset ile tarattım güvenli modda virüsün gireceği tüm sistem konumlarına baktım detaylı taramalar vb iş görmedi format atamam maalesef ne yapıcam başlangıç boş ana virüs yok her saniye 1 exe geliyor şaşkınım? eset ve malwarebytes gibi antivirüsler bile silemedi? Herşeyle kontrol ettim hizmetleri onu bunu tek tek bütün exeleri inceledim ama yok ama virüsler türemeye devam ediyor format atamam yardım lütfen bir sistem dosyasına vb girmiş olabilirmi virüs