Üye
hocam 6000 e anca gider
7-8 k arası gider benceSelamlar bilgisayarım Casper Nirvana yaklaşık 6 yıl oldu alalı, depremden önce bilgisayarımı çokta sevmiyordum onun yerine kafa dağıtmak için PlayStation 4 alacağım ne kadar eder?
Özellikleri;
İ7 6700k İşlemci
Amd Redeon R7 240 4 GB Ekran kartı
16 GB Ram
1 TB Harddisk
5.5 k falan bence temiz fiyatSelamlar bilgisayarım Casper Nirvana yaklaşık 6 yıl oldu alalı, depremden önce bilgisayarımı çokta sevmiyordum onun yerine kafa dağıtmak için PlayStation 4 alacağım ne kadar eder?
Özellikleri;
İ7 6700k İşlemci
16 GB Ram
1 TB Harddisk
Hocam bu özellikte ki parçaların satılacağı yani gideceği fiyat alıcısına max 7kSelamlar bilgisayarım Casper Nirvana yaklaşık 6 yıl oldu alalı, depremden önce bilgisayarımı çokta sevmiyordum onun yerine kafa dağıtmak için PlayStation 4 alacağım ne kadar eder?
Özellikleri;
İ7 6700k İşlemci
16 GB Ram
1 TB Harddisk
dostum amd digerlerine göre daha ucuz oldugu için 6000 tl civarı yparSelamlar bilgisayarım Casper Nirvana yaklaşık 6 yıl oldu alalı, depremden önce bilgisayarımı çokta sevmiyordum onun yerine kafa dağıtmak için PlayStation 4 alacağım ne kadar eder?
Özellikleri;
İ7 6700k İşlemci
16 GB Ram
1 TB Harddisk
Zor geldi bana kanka şuanda fiyatlar biraz düştü diye biliyorum okadar uçuk gitmez. 6.nesil işlemciliNe kadara gider mesela?