HileliAdam851' Alıntı:OverClock yaptım 5.9 GHz ye kadar çıkarttım birşey olmadı napıcam ??
biosa gir tüm herşeyi disabled yap o pc bidaha açılmaz
HileliAdam851' Alıntı:OverClock yaptım 5.9 GHz ye kadar çıkarttım birşey olmadı napıcam ??
eazy' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:OverClock yaptım 5.9 GHz ye kadar çıkarttım birşey olmadı napıcam ??
baki1457' Alıntı:o değilde benim pc 2009 dan kalma ben nabacam la bozsam pc almaz![]()
![]()
HileliAdam851' Alıntı:Ekran Ekran kartını nasıl Kökten asla düzelmicek şekilde yakarım biriniz sölesin yaaklıma gelmiyo bide bu işin sonunu merak ediyom
inşallah bişi olmaz benim yaptımı anlamazlar .
trozantr' Alıntı:Kardeşim Over Clock Yap Fakat Sınırların Üst Seviyesine Çıkar İşlemcide Yanar Ekran Kartı da
Over clock nedir biraz bahsedermisin bilmiyomda
Pikachu' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:Ekran Ekran kartını nasıl Kökten asla düzelmicek şekilde yakarım biriniz sölesin yaaklıma gelmiyo bide bu işin sonunu merak ediyom
inşallah bişi olmaz benim yaptımı anlamazlar .
trozantr' Alıntı:Kardeşim Over Clock Yap Fakat Sınırların Üst Seviyesine Çıkar İşlemcide Yanar Ekran Kartı da
Over clock nedir biraz bahsedermisin bilmiyomda
Kasayı aç İçindeki Ekran Kartına Çekiçle Vur![]()
HileliAdam851' Alıntı:baki1457' Alıntı:o değilde benim pc 2009 dan kalma ben nabacam la bozsam pc almaz![]()
![]()
kardeşim 2009 dan kalmaysa büyük ihtimalle kasadır kasayı CD tarafı yukarı bakacak şekilde Eğ sonra su al yarım bardak oraya boşalt ve git abin varsa ona ver veya annene onlar iş görürken pc de bi anda bozulur almak zorunda kalırlar :enim öyle bişi yapma gibi şansım yok
HileliAdam851' Alıntı:eazy' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:OverClock yaptım 5.9 GHz ye kadar çıkarttım birşey olmadı napıcam ??
kardeş format atınca düzelir o kökten kurtulcam ben
HileliAdam851' Alıntı:Chronic' Alıntı:Ekran kartına boşal.
nasıl boşatıcam? bi detay verirmisin abi
HileliAdam851' Alıntı:baki1457' Alıntı:o değilde benim pc 2009 dan kalma ben nabacam la bozsam pc almaz![]()
![]()
kardeşim 2009 dan kalmaysa büyük ihtimalle kasadır kasayı CD tarafı yukarı bakacak şekilde Eğ sonra su al yarım bardak oraya boşalt ve git abin varsa ona ver veya annene onlar iş görürken pc de bi anda bozulur almak zorunda kalırlar :enim öyle bişi yapma gibi şansım yok