Bilgisayarımı HACKLEDİLER!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Bilgisayarımı Hacklediler Tüm Hesaplarım Çalındı Lütfen Çözüm Beyler...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Tüm Hesaplarını Caldılarsa Ne Yapabilsinki Epostalı Olanları Başka Bi yerden geri almaya calıs virüs yiyen pc den epostaya girme başka bi yerden gir kurtarabildiklerini kurtar ve temizinden bir format at sıkıntı kalmaz

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Rehat' Alıntı:
Tüm Hesaplarını Caldılarsa Ne Yapabilsinki Epostalı Olanları Başka Bi yerden geri almaya calıs virüs yiyen pc den epostaya girme başka bi yerden gir kurtarabildiklerini kurtar ve temizinden bir format at sıkıntı kalmaz
Kendim Format Attım Ama Hesaplarım Gitti E-Postalarda Çalındı Nasıl Bir Hackere Bulaştık wolftü Hesabım Full Çar Vardı Onuda Çaldı :(

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Aynn Geçmiş Olsun Bidaki Sefer Boyle Bi Olay Olursa Epostanı Baska Cıhazdan Acarsın Sorun Olmaz Tekrar Geçmiş Olsun

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Spyware terminator 2012 yükleyip keyloggeri temizleyin, sonra epostanı falan almayı dene. Ben bir kere yedim 2007 senesinde oda knight online koxptan D:

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Daha 4 gün önce ben de trajon yedim adam daydı bilgisiyar. Sağolsun rica ettim kaldırdı o da ben böyle kurtuldum şahsen :)

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Spyware terminator 2012 yükleyip keyloggeri temizleyin, sonra epostanı falan almayı dene. Ben bir kere yedim 2007 senesinde oda knight online koxptan D:
nader11ndeu Ben Windows 10 Sıfırladım Bi daha Bulaşabilirmi Abi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kardeş yapacağın şu ilk önce bilişime suç duyurusunda bulunuyorsun e postam hesapım çalındı pc hacklendi falan sonra dava açıyorsun arkadaş artık içerden çıkamaz merak etme

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Rehat' Alıntı:
OO REHAT BEY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...