Onaylı Üye
işlemcim ve anakartımın zayıf olduğunu duyuyorum hep, bu parçaları yükselttiğimde darboğaz gibi sorunlar yaşar mıym?bilgisayarın güzel fakat işlemcin biraz yavaş gibi bilgisayarda kasma donma yaşıyosan işlemcini yükseltmeyi tavsiye ederim satıcaksan doların biraz daha yükselmesini bekle zamlar geldikten sonra satışa koyabilirsin
ne kadar eder sencesat bence yenisini al knk herkes butcesine gore bu konuda tartışacaktır buyuk iltimalle
ne kadar eder günümüzde?Satıp daha güncel güçlü sistem almanı öneririm
neye hayır aga?
ben de onu soruyorum, ne kadar eder bilmiyorumnekadara satıyosunuz?
ne kadar eder aga tahminen şu an satsamdoların yükselmesini bekle biraz daha ondan sonra satarsın
ne kadar eder?Sat direk
agam bu fotosunu attığım pc ne kadar eder şu an satsam?kankam haklı olabilirsin günümüz oyunlarını kasabilir forza 5 olsun aha gta 6 olsun kasabilir bende eski dandik bi pc vardı onu çöpe attım kendime sistem topladım açmıyacagı oyun yok artık öle diyim sana![]()
rust, cod mw2 falan açmıyor kanka...aynı sistemin 1650 süper modellisi bende var. gayet memnunum. satmaya gerek yok derim
açar açmasına ama işlemciden memnunum. veya r5 5600 alabilirsin. ekran kartın iyirust, cod mw2 falan açmıyor kanka...
işlemci önerin var mıdır? Anakartıma da bakmanı öneririm8 ram ve işlemcini yükseltirsen seni biraz daha götürür