Uzman Üye
I think his mouse have a driver but he didnt know thisI think your pc is buggy, try the solution that some friends posted on the site and if it doesn't work it is a bug.
I think his mouse have a driver but he didnt know thisI think your pc is buggy, try the solution that some friends posted on the site and if it doesn't work it is a bug.
driver bostarla guncelle ılkFormat Atmayı Denedin Mi ?
Polygold pg-893 mause aldım fakat donanım değişiklerini tara dememe rağmen düzelmedi hala touchpadi gösteriyor ve driveri yok mausein deli olucamTekrardan selamlar, Aygıt yöneticisine girip>Fare ve diğer işaret aygıtların'a sağ tık yapıp>Donanım değişikliklerini tara'ya tıklatmanı rica ediyorum. Videoda da sanırsam bundan bahsetmiş arkadaş. Büyük bir ihtimalle sorunun çözülecek. Çözülmediği takdirde veyahut herhangi bir sorunun olursa alıntı atarak tekrardan ulaşabilirsin.
İyi forumlar dilerim
Tekrar selamlar, konuyla ilgili olarak farklı cihazları o usb girişinde denemenizi rica ediyorum.Polygold pg-893 mause aldım fakat donanım değişiklerini tara dememe rağmen düzelmedi hala touchpadi gösteriyor ve driveri yok mausein deli olucam