Bilgisayarımın fiyatı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar 8 gb ram 2gb nvidia 930 mx ekran kartı intel i7 7500u işlemci 500 gb ssd var ama space tuşu ortadan kırık ama basmaya engel degil dvd takma yeri yok kırdım çıkardım birde şarj aletim bozulmuştu uymayan bir şarj aleti deneyip pilimi veya soketi bozdum muhtemelen pili onun dışından kozmetikde hafif karamalar var çiziğe bağlı sizce ne kadar eder bilgisayarım zaten sadece içindeki bileşenleri para edeceğini düşünüyorum bu özellikte bir bilgisayar çok ucuz degil ondan fiyatta kararsız kaldım sizce ne kadar olur
Post automatically merged:

pilimi bozdum derken şarj alıyor ama temassız bozuluyor yani almıyor gibi oyunlarda hiç almıyor pili devre dışı bıraktım öyle kullanıyorum böyle bile bezen kasıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
daha ayrıntılar vermen lazım tam fiyat için mhz ler markalar mesela

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şahsen bu özellikte ki pc'ye ben 300 veyahut 350 dolar verirdim

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
özellikleri bunlardır dedigim gibi sadece pil durumu beni madur ediyor söz yerindeyse agzına sı..ctım biraz pilin sadece alan kişinin pil masrafı olacak yaptırmak için

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8.3 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Alıntısıasd.PNG
    Ekran Alıntısıasd.PNG
    10.3 KB · Görüntüleme: 55
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
özelliklerine baktığımda laptop olduğunu sanıyorum.
Marka model nedir.
Klavye ve muadil pil değişimi ile 8000-9000 civarında satabilirsin.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
anakart işlemci ekran kartı saglam olması gerek.ryzen işlemci en düşük ihtimalle ryzen 5 1600. anakartta 32gb destekli amd işlemcili anakat olması gerek 4 slotlu.ekran kartıda rx570 4gb tambi canavar olur pc,tabi 500gb ssd de gerek

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir ikinci el bilgisayarın değeri, birçok faktöre bağlıdır, özellikle kullanım süresi, bileşenlerin durumu ve genel fiziksel görünüm gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Ancak, verdiğiniz bilgilere dayanarak birkaç tahminde bulunabilirim:

• İşlemci: Intel Core i7-7500U işlemci iyi bir işlemcidir, ancak nispeten eski bir modeldir. Bu nedenle, değeri biraz düşük olabilir.
  • RAM: 8 GB RAM, orta seviye bir bellek miktarıdır ve birçok oyunda ve uygulamada hala iyi performans sunabilir.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 930MX, daha düşük seviye bir ekran kartıdır ve daha yeni oyunlarda yüksek grafik ayarlarında iyi performans sağlamayabilir.
  • Depolama: 500 GB SSD, hızlı ve veri depolamada avantaj sağlayan iyi bir depolama seçeneğidir.
Verdiğiniz bilgilere dayanarak, ikinci el bir bilgisayarın değeri genellikle ortalama 7.000 TL ila 9.000 TL arasında olabilir.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ryzen 5 1600 rem 16 ekran kartı rx570 anakart 32gb desteklı 4 slotlu ,500gb ssd canavarkee

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Laptoplarda sadece özellikler değil kasa da önemli mesela darbesi varmı, menteşeleri sağlammı, ekranda ölü pikselleri varmı gibi şeyler fiyatını etkiler. Pil ölü ise ikinci el ortalama fiyatından pil fiyatını düşürüp ilan verirsen kolayca satabilirsin. Fiyat hakkında kafanda net rakam oluşturmak istiyorsan ilan verilen popüler sitelerden ilanlara bak aşağı yukarı aynı özellikteki laptopları kaça satıyorlar sende kendince fiyat belirle

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Fena değil. Bir bilgisayarcıya götürüp rütin bakımlarını yaptırıp arızalı olan yerleri tamir ettirirsen tahmini 9k civarına satabilirsin. Ancak şu haliyle çoğu insan yüzüne bile bakmaz, bakanlar ise fiyat düşürüte düşürte seni bezdirir.

Şurayada ekleyeyim. Bilgisayarı götürmeden önce speccy indir bilgisayarının içinde ne var ne yok özelliklerini biryere yaz sonra bilgisayarı alınca kontrol edersin. Malum insanlara güven olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...