Bilgisayarımın güç kaynağından koku geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Pin ya da kondansatör kaynaklı yanma olabilir dostum bu durumda hala çalışır ama kullanılması pek de önerilmez eğer imkanın varsa garanti/servis gibi yerlere gönderip tamirini sağla ya da yenisini de gönderebilirler.. Diğer türlü yenisini satın alman daha sağlıklı olacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gidip geldiğinde pc ne asışı güç gelmiş ola bilir bazı drençleri yanmış ola bilir

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bişey olduğunu sanmıyorum.Elektrik kesilmeyle bozulacak parçalar değil psu lar artık.Daha robust eskiye göre.Tabi marka kaliteye göre değişir.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
PC açılmasaydı PSU yanmış derdim ama açıldığını söylemişsin. Ara sıra benim makine de koku salıyo böyle 2dk sonra geçiyo inş patlamayız :D İçinde bi kurt kalmasın istiyorsan kasayı açıp bi temizlemeni tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pc çalışıyorsa güç kaynağında bi sorun yok gibi görünüyor güç kablosu yanınca öyle bi koku verir kabloları kontrol et önce tam modüler güç kaynağıysa üstündeki kabloları değişme imkanı vardır

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
psu zarar görmüştür çünkü ilk psu gider elini psunun oldgu kısma koyup ısınıp ısınmadıgına bakın cok ısınıyorsa ortalama 2 gün içinde bidaha açılmaz pc yenisini alacaksınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Elektrik sistemine bilgisayarına zarar verebilirsin.
Allah korusun yangın ihtimali bile var.Acil olarak psu kaliteli bir marka ile değiştirmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sisteme görüntü geliyorsa bir sorun yok aynı koku bir çok psu dan gelir zaten bir süre sonra sürekli ısınıp soğuyan tozların kokusu o

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
içini temizle kardeşim tozlanmıştır

Merdo
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hiç zorlama kısa devre yapar yakar aynı şey benim başıma da geldi zorladım yandı kapat sök direkt değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...